Sunt foarte îndrăgostiți! Alintul folosit de Alina Stoican, aka Marymar, pentru Tzancă Uraganu | FOTO

Publicat: 06/05/2021 | 09:59

Flacăra iubirii dintre Alina Stoican, aka Marymar, și Tzancă Uraganu pare că se aprinde din ce în ce mai tare! După ce și-au ținut relația secretă o vreme, acum, cei doi se surprind cu gesturi romantice. Într-o postare făcută recent pe IG Story, voluptoasa brunetă a dezvăluit ce alint folosește pentru celebrul manelist alături de care plănuiește să își construiască o familie.

Alintul folosit de Marymar pentru Tzancă Uraganu

Noaptea trecută, Tzancă Uraganu a avut o cântare și, bineînțeles, partenera lui de viață nu a lipsit… La un moment dat, Marymar a realizat o înregistrare în timp ce logodnicul său cânta, iar pe imaginile încărcate pe Instagram Stories, ea a scris următorul mesaj în limba engleză: “My love (n.r.: iubirea mea)” – fanii lor s-au bucurat când au aflat cum îl alintă bruneta pe îndrăgitul manelist.

Pe o altă filmare făcută azi-noapte, Alina Stoican i-a făcut o declarație de dragoste viitorului ei soț. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, înainte să posteze clipul, diva a așternut următoarea mărturisire: “In love with ???? (n.r.: Îndrăgostită de uragan)”.

Alina Stoican, aka Marymar, îl alintă pe celebrul manelist: “My love (n.r.: iubirea mea)” © Instagram Stories

Nu rata: EXCLUSIV | Cine o “vânează” pe logodnica lui Tzancă Uraganu?

Cum s-au combinat Tzancă Uraganu și Marymar

Andrei Velcu, așa cum se numește în buletin manelistul, a cunoscut-o pe Alina Stoican prin intermediul unei prietene comune; este vorba despre Loredana, tânăra care se iubește cu finul lui Costel Biju. Într-un videoclipul publicat la începutul lunii trecute, Marymar a împărtășit imagini cu inelul de logodnă pe care l-ar fi primit de la Tzancă Uraganu.

Vezi și: Party fabulos cu “Regele” Salam, Tzancă Uraganu & Romeo Fantastick

Femeia care l-a cucerit pe talentatul manelist este make-up artist și are o relație apropiată cu Andreea Tonciu, dar și cu Roxana Dobre, “soția” lui Florin Salam.

Te-ar putea interesa: Mădălina Miu a început “atacul”. Cu cine îl face gelos pe Tzancă Uraganul, după ce manelistul s-a cuplat cu Marymar

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories