Suma pare ireală! Câți lei trebuie să plătească Gheorghe Dincă pentru că le-a ucis pe Alexandra și Luiza

Publicat: 18/01/2020 | 09:15

Dosarul ”Caracal” a fost trimis, miercuri, în instanță, urmând a fi judecat la Tribunalul Olt. Gheorghe Dincă este acuzat de procurorii DIICOT de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

„Monstrul din Caracal” va trebui să plătească – așa cum solicită procurorii – suma de 744.129,55 de lei. Pe de altă parte, Ștefan Risipiţeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, trebuie să achite suma de 1.500 de lei.

„Conform prevederilor art. 274, alin. 1 şi 2 din C. proc. pen. solicităm obligarea inculpaţilor la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum total de 745.629,55 lei”, afirmă procurorii DIICOT în rechizitoriul privin cazul Caracal, potrivit antena1.ro.

„Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT.