Suma incredibilă pe care Abi Talent a plătit-o pentru o pereche de andidași. Costă mai mult decât o mașină second-hand!

Publicat: 07/01/2020 | 13:42

Abi Talent a deventi un personaj extrem de prezent în peisajul showbiz-ului autohton. După lansare piesei „Papuci Gucci”, ce a strâns peste 23 de milioane de vizualizări, a avut o ascensiune fulminantă, adunând pe zi ce trece din ce în ce mai mulți fani. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, COMPORTAMENT SUSPECT LA NUBA! SUNT SEMNE CĂ…)

În conformitate cu melodia ce l-a făcut celebru, Abi se mândrește cu o colecție de încălțăminte impresionantă. Doar o  singură pereche de sneakerși, ai artistului, de la celebra firma Gucci, costă mai mult decât o mașină second-hand. Cântărețul a investit aproximativ 1000 $ pe o singură pereche de încălțăminte. (VEZI ȘI: CONTINUĂ SCANDALUL! ABI TALENT, UN NOU ATAC SUB CENTURĂ LA ADRESA LUI ALEX VELEA: „DRAGOSTEA SE FACE ÎN…”)

Acești sneakerși nu sunt singura piesă scumpă din garderoba artistului, el fiind recunoscut pentru stilul opulent de a se îmbracă.

Pe langă performanțele artistice, Abi Talent a rușit să țină prima pagină a publicațiilor de scandal prin conflictele constante pe care le-a avut cum mai multe persoane celebre, printre care se numără și Alex Velea sau Selly.

Cine este Abi Talent?

Numele real a lui Abi Talent este Alberto Panțic și vine din Buză, dintr-o familie cu renume local. Tatăl său, Julien a avut câteva probleme cu lege din cauza unor confruntări cu clanurile tigănești și a unor acuzații într-un dosar de falsificare de bani.

Abi a renunțat la școală după terminarea clasei a VIII-a, însă asta nu la oprit, a devenit star peste noapte, iar acum adună mii de oameni la concertele sale, în urma cărora reușește să câștige aproximativ 4000 de euro, pe concert.