Sucevean la cules de sparanghel în Germania, mort în condiții necunoscute. Ce spun autoritățile

Publicat: 13/04/2020 | 16:52

Un bărbat din Suceava, aflat la cules sparanghel în Germania, a murit la doar 54 de ani din motive necunoscute. Silvia, soția sa, exclude variantă coronavirusului și susține că Nicolae Bahan nu prezentat niciun simptom specific înainte să moartă.

Bărbatul era din Solca și se afla la o fermă situată la circa 40 de km de Freiburg de aproximativ trei săptămâni. Bărbatul era în Germania împreună cu soția, iar decesul s-a înregistrat sâmbătă, 11 aprilie.

Legiștii amână descoperirea cauzei morții

Silvia Bahan a declarat că așteaptă ca medicii legiști germani să-i spună concluziile în ceea ce privește decesul.

„În Germania nu se lucrează pentru că e Paștele. Marți mi s-a spus că voi ști cauzele decesului, dar eu cred că e vorba de inimă. Acum mi s-a spus să stau în cameră și să nu merg la muncă.

Am vorbit cu o firmă din Arbore și a spus că se va ocupa cu repatrierea pentru că noi vrem să-l îngropăm acasă. Și firma unde am lucrat cu soțul a promis că ne ajută cu repatrierea”, a mărturisit Silvia Bahan.

Întrebată dacă soțul era suspect de îmbolnăvire cu noul coronavirus, femeia a negat acest aspect și a precizat că acesta nu a prezentat simptome, cum nici ea nu are vreo problemă medicală, scrie Monitorul de Suceava.