Stupoare! Selly a renunțat la limuzină și a venit cu Dacia la Bacalaureat! Dar să vezi cum era îmbrăcat

Publicat: 25/06/2020 | 09:02

Deși elevii au fost extrem de stresați din cauza examenului de Bacalaureat, Selly a dat-o în caterincă! După ce la primele două probe a venit la volanul bolidului său de lux, liderul trupei 5Gang s-a gândit la o modalitate inedită de a-și surprinde colegii și fanii. 

Știm cu toții că Selly are un bolid de lux, la volanul căruia merge extrem de mândru, de fiecare dată. Este vorba de un Mercedes CLS în valoare de nici mai mult, nici mai puțin de 75.000 de euro, cu care a apărut zilele trecute, la primele două probe ale examenului de Bacalaureat.

NU RATA – SELLY DE LA 5GANG LE DĂ TUTUROR PESTE NAS! CE SPUNE VLOGGERUL DESPRE PROBA LA MATEMATICĂ, DE LA BAC: „MAI ARE VREUN ROST?”

Ultima probă, cea de astăzi, l-a adus pe Selly într-o ipostază diferită față de cea de milionar tânăr, la volanul bolidului de lux. De ce? Simplu. Selly a lăsat Mercedesul în garaj și s-a prezentat la Bac într-o Dacia 1310, model vechi, de culoare gri. Atunci când l-au văzut, colegii săi au fost extrem de surprinși și au vrut să știe ce anume l-a determinat pe cunoscutul vlogger să facă o asemenea alegere.

De ce a venit Selly la Bacalaureat într-o Dacia

La capitolul vestimentație, Selly a îmbrăcat azi un tricou negru simplu și o pereche de blugi rupți, potriviți stilului său de adolescent la modă. Cu zâmbetul pe buze și cu o ușoară notă de ironie, Selly a povestit de ce anume a ales să vină cu Dacia la Bacalaureat. Vloggerul susține că multe persoane au spus că este arogant, așa că, într-un mod ironic, a simțit nevoia să facă o schimbare.

„E un pic mai greu în asta, dar să știți că se poate. Cum, nu știți? Am vândul CLS-ul…aseară. Am venit primele două dăți cu CLS-ul, m-am simțit prost. Aroganță maximă, am zis că poate oamenii au dreptate, poate trebuie să fac o schimbare. Am intrat la inima domnului Cristian Tudor Popescu, știți că acesta este mijlocul de transport preferal al dumnealui, am zis că toată lumea are dreptate. 

CITEȘTE ȘI – SELLY, NEMULȚUMIT DE SISTEMUL EDUCAȚIONAL DIN ROMÂNIA ÎNAINTE DE PROBA LA MATE: „NU TE ÎNVAȚĂ NIMIC DESPRE BANI”

Toată lumea mi-a zis că nu a fost bine și atunci am zis că e mai bine să o vând. Prea a fost hate-uită mașina mea, de toată lumea. Am vândut-o cu 1.000 de euro, am mai pus 1.000 și am luat-o pe asta. 

Domnul Cristian Tudor Popescu cred că mă apreciază acum la 500%, am vrut și eu să fiu inspirat ca atunci când scrie dumnealui articole. E o mașină superbă, valoroasă. Nu stă valoarea într-un Mercedes, mașina are farmecul ei” a spus Selly.