Stupoare! Încă o emisiune a dispărut de la Pro TV, din cauza pandemiei de coronavirus

Publicat: 25/03/2020 | 14:04

Pandemia de coronavirus afectează și televiziunile, responabilii fiecărui post fiind obligați, în această perioadă, să se adapteze noilor condiții. Echipele de filmare, invitații, moderatorii și întreg personalul care se află în spatele unor emisiuni care înregistrau audiențe mari trebuie să fie protejați de infecția cu noul coronavirus, astfel că multe showuri devin, deocamdată, doar amintire.

După ce galele LIVE ale emisiunii ”Românii au Talent” sunt ca și anulate din cauza COVID-19, încă o emisiune va dispărea din grila Pro TV. Este vorba despre ”Imperiul Leilor”, ediția din această seară fiind înlocuită în grila de programe, potrivit impact.ro.

În astfel de condiții, de la ora 20:30, atunci când era programată ”Imperiul Leilor”, telespectatorii vor putea urmări ”Gospodar fără pereche”. ”Imperiul Leilor” înregistrase o audiență respectabilă, săptămâna trecută, numai că – în contextul pandemiei de coronavirus – totul se află într-o schimbare permanentă, sănătatea fiind pe primul plan.

(CITEȘTE ȘI: DESCOPERIRE DE ULTIMĂ ORĂ! CÂT REZISTĂ, DE FAPT, CORONAVIRUSUL PE DIFERITE OBIECTE: ”DA, E ADEVĂRAT!”)

”Sunt foarte încântat că există o astfel de emisiune în România”

Cristian Onețiu, unul dintre jurați și om de afaceri de succes, a declarat, înainte începerii emisiunii de la Pro TV, că implicarea sa este o continuare ”firească” a ultimilor ani, perioadă a în care susținut mulți antreprenori în ”programe de mentorat”.

„Decizia de a mă implica în acest format și în această emisiune este pentru mine o continuare firească a ultimilor ani în care am susținut sute de antreprenori în programe de mentorat, atât personal, cât și la distanță. În următoarea perioadă îmi propun să fiu mult mai mult implicat ca investitor în afaceri ce au potențial internațional. Sunt foarte încântat că există o astfel de emisiune în România pentru că este nevoie de o educație antreprenorială, a managementului banilor și de construire a unui plan de afaceri. Mi se pare, de asemenea, extraordinar că această emisiune promovează și aduce în zona de televiziune, într-un format de entertainment, aceste valori care dezvoltă spiritul antreprenorial, cu accent pe construirea de planuri de proiecte funcționale în afaceri, atribute esențiale ale unui om adaptat, în ziua de azi!”, declara Cristian Onețiu înainte de începerea emisiunii ”Imperiul Leilor”. (VEZI ȘI AICI: PASAJUL DIN BIBLIE CARE VORBEA DESPRE CORONAVIRUS ȘI AUTOIZOLARE: „DU-TE, POPORUL MEU, INTRĂ ÎN ODAIA TA ȘI…”)