Stupoare în direct la Pro TV. Cum a apărut îmbrăcată Irina Rimes la finala Vocea României

Publicat: 20/12/2019 | 20:43

Stupoare în direct la Pro TV. Cum a apărut îmbrăcată Irina Rimes la finala Vocea României.

În această seară are loc marea finală de la Vocea României. Cei patru finaliști s-au pregătit intens, iar telespectatorii stau cu sufletul la gură și speră ca favoritul/favorita lor să câștige marele premiu. Ei bine, rând pe rând, jurații și-au făcut apariția în emisiune, însă, de departe, cea care a atras atenția tuturor a fost Irina Rimes.

Artista a optat pentru o rochie albă din tul, cu paiete strălucitoare, scurtă în față și lungă în spate, pe care a accesorizat-o cu o curea negre și sandale în aceeași nuanță.

Irina Rimes a optat pentru o rochie albă din tul

Vineri seară, de la 20:30, cei patru finaliști ai sezonului 9 vor urca pe scenă pentru a aduce în fața telespectatorilor interpretări de neuitat și vor prezenta câte trei momente: unul singuri, unul alături de antrenor și unul alături de un invitat special.

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, îl va avea alături pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României, iar Andi Țolea, din echipa Smiley, va cânta alături de interpreta Jo. Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, va urca pe scenă cu Liviu Teodorescu, fost participant Vocea, iar Elena Bozian, din echipa Horia, o avea alături pe actrița Oana Sârbu.

Cu gândul la marele premiu de 100.000 de euro, fiecare finalist s-a pregătit intens și a repetat toată săptămâna pentru a-i surprinde pe cei de acasă și pentru a-i convinge că merită votul lor și titlul de Vocea României.

În marea finală, decizia stă numai în mâinile publicului, care își poate vota concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un singur vot. Românii își pot vota preferații doar după ce Pavel Bartoș va spune START VOT!

Cine îi va impresiona pe telespectatori, va reuși să obțină cel mai mare număr de voturi și va pleca acasă cu marele premiu Vocea României 2019, aflăm vineri de la 20:30 la PRO TV.