Studentă de 20 de ani, găsită moartă în camera de cămin. Tânăra avea simptome de COVID

Publicat: 22/12/2020 | 10:38

O studentă, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită moartă în camera de cămin. Cu o săptămână înainte să se stingă din viață, tânăra prezenta simptome de COVID.

Bethany Nesbitt studia Psihologia și stătea la căminul universității din Indiana. Primele simptome ale noului coronavirus le-a avut pe 20 octombrie. După două zile, ea a fost testată dar din cauza unei erori nu a primit rezultatul. Totuși, în acest timp ea a stat în carantină la cămin.

După șase zile, îmsă, a ajuns la Urgenț cu nivelul de oxigen extrem de scăzut. Medicii au trimis-o acasă pentru a se recupera, iar pe 29 octombrie, Bethany a fost retestată. Din păcate, însă, nu a mai apucat să afle rezultatul testului. La câteva ore, studenta s-a stins din viață din cauza unei embolii pulmonare, dar și a infecției cu noul coronavirus.

Familia tinerei a tras un semnal de alarmă după moartea tinerei.

”Să nu mai presupuneți că tinerii nu sunt afectați de acest virus. Bethany era atentă şi purta mască de protecţie. Ea respecta şi distanțarea socială. Vă îndemnăm să urmați protocoalele și recomandările oficialilor din domeniul sănătății”, a fost mesajul transmis de familia tinerei.