Strigătul de durere al Ionelei, o tânără mamă a cărei fetiță a suferit un accident. Femeia imploră medicii să o salveze: „Operați-mi copilul!”

Publicat: 05/05/2020 | 11:20

Ionela este o tânără mămică și se confruntă cu o problemă pe care nimeni nu și-ar dori-o vreodată. Fetița ei de numai 4 anișori a fost implicată într-un accident și a ajuns la spital în stare gravă. Deși micuța are nevoie urgent de operație, Ionela a fost șocată să afle că medicii nu o operează până când rezultatul testului COVID-19 nu va fi gata. 

O fetiță de numai 4 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicată într-un accident. Deși avea nevoie de operație, angajații spitalului au refuzat să dea acordul pentru intervenția chirurgicală, spunând că sunt în așteptarea rezultatului pentru COVID-19.

CITEȘTE ȘI – MARIA ANDRIA, DECLARAȚII ȘOCANTE ÎNAINTE SĂ INTRE ÎN SALA DE OPERAȚIE: “FRAȚII MEI AU AVUT…”. CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM CU ARTISTA CARE SE LUPTĂ CU TEMUTUL CANCER

Ionela, mama copilei a făcut o postare în mediul online care a devenit rapid virală, oamenii revoltându-se pe cele întâmplate. Femeia a menționat că deși fetița ei are nevoie de operație, angajații spitalului așteaptă, de 2 zile, rezultatul testului COVID-19 și intervenția chirurgicală nu poate avea loc.

Într-un final, femeia a revenit cu vești bune și a mărturisit că fetița ei urmează să fie dusă în sala de operații.

„Doctorii şi asistentele au avut un comportament ireproşabil cu noi… nu am ce să le reproşez… dar de ieri şi până azi la ora 15.00, când scriu aceste rânduri, copilul meu a primit doar Paracetamol pe venă, nu a mâncat nimic, este în ghips, traumatizată, speriată şi obosită. Păi tu că stat, cum mama ta de hoț să nu faci tu aceste teste şi cum să ţii tu un copil de 4 ani cu femurul rupt până luni seara. Îmi asum jegurilor că mă treceţi la COVID, dar operaţi-mi copilul!

NU RATA – „KIM JONG-UN A MURIT DUPĂ O OPERAȚIE LA INIMĂ”. ADEVĂRUL DESPRE LIDERUL COREEI DE NORD ȘI CINE A FĂCUT ANUNȚUL

Lăsaţi doctorii să îşi facă treaba pe Urgențe, fără să le faceţi dosare că nu au respectat protocoalele voastre de rahat. Vreţi să vă pun un filmuleţ, să vedeţi prin ce chinuri trece acest copil de 4 ani? Nu cred că vă doriţi. Aţi uitat că mai suntem şi noi ăştia care am plătit taxe şi care mai ajungem la spital şi cu alte probleme, nu doar COVID!” a fost mesajul Ionelei.