Strigător la cer! Gheorghe Dincă, achitat?! Greșeala care îl poate elibera pe monstrul din Caracal

Publicat: 21/01/2020 | 13:34

“Gheorghe Dincă ar putea fi achitat?!” – reprezintă cea mai importantă întrebare în cazul care a șocat întreaga Românie, dar și milioane de străini. Mai mult, avocatul familiei Luizei Melencu a dezvăluit motivele pentru care monstrul din Caracal ar ieși din închisoare și ar fi lăsat liber. 

Gheorghe Dincă, modalitatea prin care ar putea scăpa de închisoare

Tonel Pop a avertizat din nou că suspectul principal în cazurile de dispariție a celor două tinere din Caracal ar putea să scape de pușcărie din cauza faptului că procurorii au făcut câteva greşeli grave.

“Nu numai că nu există certificat de deces, dar nu există nici certificat constatator al morții – act medico-legal sau administrativ care să constate decesul”, a mărturisit avocatul Tonel Pop. Privind testele ADN, avocatul amintește că în cazul Luizei Melencu “nu s-a găsit absolut nimic”, astfel “din punct de vedere strict legal, Luiza nu este moartă”, relatează dcnews.ro.

Citește și: Anchetatorii, șocați de declarațiile lui Gheorghe Dincă! Criminalul din Caracal și-a povestit fanteziile amoroase: “Poate fi numit…”

Vă reamintim că Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracţiuni, dintre care una pentru omor calificat în cazul Luizei Melencu.

“Mai departe, pe acest raționament, Luiza nefiind moartă din punct de vedere juridic – adică n-are nici certificat constatator și, evident, nici certificat de deces, n-are nicio constatare a unei instanțe de judecată care s-o declare moartă din punct de vedere juridic – l-au trimis în judecată pentru moartea unei persoane care, din punct de vedere tehnic, juridic, nu este moartă”, a declarat Tonel Pop, conform sursei citată mai sus.

Citește și: Ce spun specialiștii despre desenele lui Gheorghe Dincă cu Luiza și Alexandra: Profilul este specific sadomasochiștilor”

Gheorghe Dincă le-a răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, născută pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Pe 9 septembrie 2019, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.

FOTO © INQUAM PHOTOS – Octav Ganea

 

Citește și...