Știrea momentului în showbiz! Vedeta este însărcinată pentru prima dată

Publicat: 10/12/2019 | 11:12

Showbizul se pregătește să bifeze încă o mămică, o cunoscută actriță fiind însărcinată pentru prima dată. A declarat că Dumnezeu  ascultă rugăciunile și le-a dat fanilor, pe o rețea de socializare, vestea cea mare.

Sherlyn, actriță mexicană de telenovele, trăiește o bucurie pe care o aștepta de foarte multă vreme. Va deveni mamă peste câteva luni și exultă de fericire. „Dragii mei, am pentru voi o veste. Dumnezeu ascultă rugăciunile atunci când sunt făcute din tot sufletul”, este mesajul  de actriță în mediul online. Sherlyn este însărcinată în trei luni și jumătate și, firește, este foarte fericită în postura de viitoare mămică. ”Niciodată nu am aşteptat să primesc un mesaj cu atâta dragoste, când dintr-o dată a apărut acest miracol în faţa ochilor mei, pentru a-mi schimba viaţa pentru totdeauna. Moş Crăciun a venit mai devreme​”, a scris actriţa pe pagina sa de Instagram.

Sherlyn: ”Dumnezeu ascultă rugăciunile atunci când sunt făcute din tot sufletul”

Dragostea și cuplurile nu funcționează mereu așa cum era de așteptat”

Surse media au transmis că Sherlyn a rămas însărcinată prin inseminare in vitro, iar vedeta a declarat că nu a dorit să mai amâne momentul în care va deveni mamă.

”A fost o decizie grea pentru că nu suntem obișnuiți cu mersul lucrurilor așa. Suntem obișnuiți să ne căsătorim și apoi să avem copii, dar mi-am dat seama că dragostea și cuplurile nu funcționează mereu așa cum era de așteptat. Nu am vrut să mai amân momentul de a deveni mamă și nu am vrut să spun: „Nu am găsit persoana potrivită”, a mai spus Sherlyn.