Știrea momentului în showbiz-ul din România! Cântăreața a născut în urmă cu puțin timp

Publicat: 26/12/2019 | 10:57

Bucurie fără margini în viața Andrei de la Like Chocolate. Vedeta a devenit mămică de băiețel, cu puțin timp în urmă, iar Alex – partenerul ei de viață – este, la rândul său, în culmea fericirii.

Atunci când a aflat că urmează să devină tătic, Alex și-a manifestat bucuria în mediul online. ”Nu puteam să primesc un cadou mai frumos ca cel pe care mi l-ai oferit TU! Îți mulțumesc pentru că ai apărut în viața mea și pentru că alături de tine am învățat cu adevărat ce înseamnă fericirea! Te iubesc!”, a fost reacția lui Alex la momentul respectiv. Tot el a fost acela care a dat evstea cea mare tuturor internauților. La primele ore ale dimineții, Alex a postat pe InstaStory o fotografie în care apare alături de iubita sa alături de iubita lui: „Să vină bebeee”.

Nu au trecut decât două ore de la această postare și Alex a distribuit și un filmuleţ în care un foarte bun prieten îl felicita pentru… rolul de tătic. „Cum arată un tătic de băiat! Alex Cristea a făcut pui. Mulţi ani trăiască!”, a spus respectivul.

Andra de la Like Chocolate a devenit mămică

”Trebuie să urmez un alt drum”

Focoasa brunetă care a făcut parte din trupa ”Like Chocolate” și a activat și sub numele de Muneca, are 28 de ani și în trecut a fost implicată într-o relație amoroasă și profesională cu managerul Florin Nedelcu timp de doi ani. După ce s-a despărțit de impresar, artista și-a găsit fericirea în brațele unui renumit antrenor de fitness.

”Am decis că este cazul să fac o schimbare în viața mea, atât personală, cât și profesională. Nu mă mai identific cu proiectul ”Like Chocolate”, proiect la care țin foarte mult și în care am crescut ca artist, însă, acum, știu că trebuie să urmez alt drum și să mă exprim în fața unui public mai larg, adecvat vârstei mele. (…) Lucrez la noul meu proiect, cu o echipă nouă, și sunt convinsă că atunci când voi apărea în fața publicului voi surprinde în mod plăcut”, afirma artista, în urmă cu ceva timp.