Știrea momentului în România. A murit Ovidiu Bufnilă. „Suntem nedumeriți și îndurerați. Colegul și prietenul nostru ne-a părăsit subit”

Publicat: 16/02/2020 | 09:41

Fostul jurnalist Ovidiu Neculai Bufnilă a încetat din viață, vineri, la vârsta de 42 de ani, iar prietenii și cei care au lucrat alături de el trec prin momente de durere cumplită și sunt șocați de această dispariție prematură. 

Pe pagina de Facebook a ONG-ului Societate Ornitologică Română a fost postat un mesaj în memoria lui Ovidiu Neculai Bufnilă.

„Ne este greu să ne găsim cuvintele și cu atât mai mult sa scriem ceva așa cum putea să o facă el. Dar trebuie să o facem, pentru toți cei care l-au cunoscut. Suntem nedumeriți, șocați, îndurerați și mult mai săraci începând de ieri, când colegul și prietenul nostru Ovidiu Bufnilă ne-a părăsit subit.

Se spune că măsura oamenilor e dată de acțiunile lor și de felul în care fac lucrurile. Ovidiu nu a făcut nimic cu jumătăți de măsură, s-a implicat de fiecare dată în totalitate și a fost primul „pe front”. Vivacitatea care l-a caracterizat până în ultimul moment e doar una din multele amintiri care ne vor rămâne tuturor. Drum lin, Ovidiu!”, a fost mesajul postat, sâmbătă, pe pagina de socializare a ONG-ului Societatea Ornitologică Română.

Ovidiu Bufnilă a fost ziarist, a lucrat la Radio InfoPro, Știrile ProTV și a publicat în Dilema Veche. Ulterior, el a asigurat comunicarea pentru Societatea Ornitologică Română, fiind purtător de cuvânt al ONG-ului. A avut numeroase intervenții pe teme de mediu în spațiul public.

Potrivit ziare.com, Ovidiu Bufnilă a murit în urmă unui infarct, iar familia, prietenii și cunoscuții sunt șocați de dispariția lui prematură.