Știe ea ce știe! Cum s-a răzbunat, de fapt, Ioana Marcu după ce a fost înșelată de Ciprian Marica la hotelul din Cluj

Publicat: 04/05/2020 | 09:23

Ies la iveală noi lucruri interesante din relația dintre Ciprian Marica și Ioana Marcu. Cei doi au dat uitării episodul petrecut la hotelul din Cluj și se pare că iubita fostului fotbalist știe cum să-l aducă pe acesta acasă, cu picioarele pe pământ. 

Episodul dintre Ciprian Marica și Ana Muntean de la hotelul din Cluj nu va fi uitat prea curând. Cu toate acestea, se pare că persoana care l-a uitat deja este nimeni alta decât Ioana Marcu, iubita fostului fotbalist. Ca o răzbunare pentru ceea ce a făcut acesta, Ioana a continuat să-l țină drept „băiat de casă”, așa că l-a iertat pe Marica și l-a băgat din nou în sânul familiei.

CITEȘTE ȘI – DECIZIILE UIMITOARE ALE AMANTEI LUI CIPRIAN MARICA DUPĂ CE LI S-A AFLAT SECRETUL INTIM! ANA MUNTEAN A DEZVĂLUIT TOT PE INSTAGRAM

Undeva, este de înțeles, având în vedere faptul că cei doi au împreună doi copii și chiar dacă nu sunt căsătoriți, s-au afișat mereu ca fiind o familie.

Încă un lucru interesant din relația celor doi, după ce filmulețul cu Ciprian Marica și amanta a fost făcut public este faptul că Ioana Marcu nu numai că l-a iertat pe fostul fotbalist și l-a primit acasă, dar a și postat pe contul său de Instagram, zilele trecute, o imagine cu ei doi și nu a șters nicio fotografie din cele postate până acum, pesemne că episodul amoros din hotel a fost dat uitării și lucrurile se desfășoară normal între cei doi.

Soții Muntean vor să afle cine a publicat filmarea din hotelul de lux din Cluj-Napoca

“(…). Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată.

NU RATA – CUM A AFLAT FLORIN MUNTEAN CĂ CIPRIAN MARICA ESTE AMANTUL SOȚIEI SALE. DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ: „A ÎNCEPUT SĂ VORBEASCĂ EXTREM DE TARE ȘI…”

În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor (…)”, a declarat avocatul cuplului format din Ana și Florin Muntean Jr pentru publicația Clujust.ro.