Steliana Sima, secretele unui mariaj de peste 30 de ani: „Rămâne dragostea, dar dacă nu există …” 

Publicat: 15/04/2021 | 13:28

Steliana Sima, una dintre artistele apreciate din muzica populară, are o viață exact așa cum și-a dorit. Are alături un partener de aproape 31 de ani, un băiat minunat, și, în curând, va deveni bunică. Artista a făcut dezvăluiri despre cum și-a proiectat viața, dar și cum a reușit să depășească obstacolele pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului. 

De cum a pășit pe scenă, Steliana Sima a știut cum vrea să-i arate viața. Și-a clădit o carieră impresionantă și a devenit una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară, dar a avut grijă ca viața personală să nu fie neglijată. Dumnezeu i-a scos în cale un bărbat care a înțeles-o mereu și care a stat lângă ea, indiferent de situație. 31 de ani de mariaj au împreună, iar cheia succesului este respectul.

„La început te cunoști, te îndrăgostești, iubești. Rămâne iubirea, dar dacă nu există respect, nu poți să reziști. Și m-a susținut foarte mult, e un om foarte echilibrat, cerebral.

A fost ofițer de poliție și este un om extraordinar de calculat și calm. Înseamnă foarte mult să ai pe cineva pe umărul căruia să pui capul, să te destăinui și să primești o vorba frumoasă.” , a declarat Steliana Sima pentru Starpopular.ro

Familia nu este singura care i-a adus de-a lungul timpului liniștea. Înțelegerea și căldura cu care a fost primită de călugării și duhovnicii ei, au făcut-o suficient de puternică încât să depășească orice greutate.

” Cei mai adevărați prieteni și longevivi sunt preoții și călugării din viața mea. Fără ei n-aș fi putut trece prin momentele grele din viața mea.” , a mai declarat Steliana Sima. 

CITEȘTE ȘI UN NOU SCANDAL! GHEORGHE TURDA, REPLICĂ ACIDĂ, DUPĂ ACUZAȚIILE PRIMITE DIN PARTEA STELIANEI SIMA

Steliana Sima urmează să devină bunică

Artista și-a dorit dintotdeauna să fie mamă, de aceea atunci când l-a adus pe lume pe fiul ei a fost cea mai fericită. Pentru băiatul ei a scris o mulțime de cântece populare și l-a iubit mai presus de propria persoană. Acum, Steliana Sima se pregătește să devină bunică, iar acest sentiment este înălțător.

”  La cununia religioasa a băiatului meu am plâns în hohote. Am simțit cum s-a pogorât Duhul Sfânt, îmi dădea o liniște de plângeam de bucurie. Acum încep să simt și sentimentul ăla de bunică, în curând vine nepoțelul. Când mă întâlnesc cu nora mea, mă joc cu burta ei. ” , a conchis artista.