Stela Bizdu, probleme în sarcină! Cu ce se confruntă vedeta? „Medicul mi-a spus că am sindromul”

Publicat: 24/04/2021 | 14:04

Stela Bizdu se află la a doua sarcină, iar de această dată lucrurile au fost mult mai complicate. Vedeta s-a confrunt cu stări de rău accentuate, iar întreg procesul a fost destul de greoi. Mai mult, medicul i-a pus un diagnostic nu foarte încurajator.

Stela Bizdu se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta va naște la jumătatea lunii mai și va aduce pe lume o fetiță. Aceasta așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil, mai ales că sarcina nu a fost una prea ușoară. Se pare că a avut mai multe probleme pe parcursul sarcinii, iar medicul a diagnosticat-o cu un sindrom care îi poate provoca leșinul în anumite circumstanțe. (CITEȘTE ȘI: ULTIMELE VEȘTI DESPRE STELA BIZDU! A ANUNȚAT CĂ VA DEVENI MĂMICĂ PENTRU A DOUA OARĂ)

„Această sarcină a fost total diferită pentru că am avut parte de simptomele femeilor gravide, dar mult mai accentuate. Grețuri, vărsături, stări de rău. Medicul mi-a spus că am sindromul prenatal nu știu cum… A zis că pot leșina la un moment dat, dacă stau într-o poziție incorectă, cum ar fi statul pe spate.

Pot să dorm numai pe stânga. Am insomnii. Mă trezesc de 3 ori pe noapte. Sunt transpirată, sunt deshidratată. Nici eu nu mă mai suport. E mai grea sarcina, dar o să trec și peste asta.”, a dezvăluit Stela Bizu, la Antena Stars.

Stela Bizdu a pierdut o sarcină

Înainte de a rămâne însărcinată cu al doilea copil, Stela Bizdu a trecut prim momente dificile. La începutul anului 2020, vedeta a pierdut o sarcină. Fapt ce a provocat multă suferință în sufletul ei și al soțului. Însă cei doi nu s-au dat bătuți, iar de această dată norocul a fost de partea lor.

 „Mă gândesc că așa a vrut Dumnezeu, că ce-a fost a fost. Am plâns amândoi, și eu și soțul meu, dar imediat după Dumnezeu m-a răsplătit. Poate acea sarcină a fost cu probleme mari și poate am fost protejată. (…) Aveam doar 6 săptămâni și s-a oprit din evoluție”, a mai spus Stela Bizdu.