Ștefania și Speak, îmbrăcați nepotrivit la nunta Roxanei Ionescu cu Tinu Vidaicu. FOTO

Publicat: 19/06/2021 | 09:48

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit, ieri, 18 iunie, după ce evenimentul fusese amânat de mai multe ori din cauza pandemiei. În prezent lucrurile au ajuns aproape la normalitate, Roxana și Tinu au putut să își cheme prietenii la petrecere și să se distreze pe cinste. Printre invitați s-au aflat Giulia Anghelescu, Vlad Huidu, Ștefania, Speak și Mihai Bendeac.

Citește și: Speak, șocat de răutatea femeilor: „Ferească Dumnezeu să aveți parte în viață de o femeie rea, că sunteți mâncați”

Așa cum se poate observa și în imagini, Speak și Ștefania au optat pentru o ținută, dacă am putea spune, un pic cam nepotrivită pentru o nuntă. Așa cum puteți observa și din imagini, artistul a purtat un tricou și o pereche de pantaloni sport, nu tocmai potriviți pentru un eveniment așa important.

În același timp, Ștefania a îmbrăcat un compleu alb-negru, format dintr-o sacou și o fustă scurtă, iar pe dedesuptul sacoului, vedeta și-a pus doar un sutien negru, care îi pune în evidență formele și tatuajul de sub sâni.

Speak, despre începuturile relației: ”Ne-am cunoscut printr-un prieten comun”

Speak a povestit cum a cunoscut-o pe femeia care este la un pas să-i devină soție. „Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, am început să vorbim și ne-am dat seama că timpul trece foarte repede interacționând. Ne făcea plăcere să stăm de vorbă unul cu altul.

Am fost zgârciți cu detaliile, pentru că nu poți ieși public să îți asumi ceva, dacă nu ești sigur de ce ți se întâmplă și că este ceea ce trebuie. Eu sunt mai organizat cu lucrurile astea, și tocmai de aici a venit această «zgârcenie». Când a fost să fie ceva serios și sigur, atunci am început să facem publice acele detalii pe care toată lumea le aștepta de la noi”, a mai povestit Speak.

Nu rata: Au dat din nou de greu! Ce li se întâmplă lui Speak și Ștefaniei: ”Suntem în haos!”