Ștefania, sărbătorită de Crăciun de logodnic și prieteni. Ce ținută provocatoare a purtat cântăreața și declarația de dragoste făcută de Speak în public | FOTO

Publicat: 25/12/2020 | 17:47

Ziua de 25 decembrie este una cu dublă semnificație Ștefania! Sărbătorește atât nașterea Lui Iisus, dar și ziua în care ea a venit pe lume. Cântăreața împlinește vârsta de 24 de ani, iar noaptea trecută, ea a fost sărbătorită de logodnic și prietenii apropiați. Artista cu trup de zeiță a purtat o ținută provocatoare și, cu ocazia zilei sale de naștere, Speak i-a făcut declarația de dragoste în public.

Cântăreața Ștefania împlinește 24 de ani azi

Dacă noaptea trecută a petrecut alături de cei dragi, azi, vedeta a stat acasă împreună cu viitorul soț, potrivit unei mărturii de pe Instagram Stories. După cum puteți vedea atât în imaginea de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, Ștefania a avut un outfit foarte sexy format dintr-o bluză neagră și scurtă în talie și pantaloni roz cu negru, care au o croială provocatoare.

În primele secunde din această zi, Speak i-a făcut o urare copleșitoare pe social media, unde a postat două fotografii în care apar împreună. Declarația de iubire ca-n filme a emoționat-o enorm pe logodnica artistului, care a distribuit mesajul acestuia și i-a transmis următorul mesaj: “T.I. (n.r.: Te iubesc) cel mai mult”.

“Te iubesc de nu mai pot! La mulți ani, șoricel! Să fii fericită, sănătoasă, să nu te schimbi niciodată și să rămâi aceeași persoană pe care eu am cunoscut-o acum aproape patru ani și cu care vreau să împart totul, mulți ani de acum încolo! Amin! #happybirthday #birthdaygirl #sarbatoritalunii #24”, a scris cântărețul pe contul său de Instagram, unde a făcut postarea de mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

Vezi și: Iubita lui Speak, ipostază incendiară pe Internet. Cum s-a afișat Ștefania: “Ești bombă!”

Câți bani face Ștefania din contul oficial de YouTube

Conform informațiilor oficiale oferite în timp real de site-ul socialblade.com pentru Ștefania, artista primește lunar de la YouTube o sumă cuprinsă între 2.300 și 37.200 de dolari. Ea și-a făcut cont pe cea mai populară platformă de video din pe mapamond în urmă cu aproape trei ani, iar aici își publică nu doar melodiile, ci și episoadele de vlog. Această din urmă pasiune a apărut încă de pe vremea când avea vârsta buletinului, însă, “a oficializat” relația, fâcându-și cont oficial de YouTube, în vara lui 2017.

Nu rata: Speak și Ștefania, replici înțepătoare în public! Artista nu a mai rezistat și i-a reproșat ce o deranjează. Nu multe femei ar accepta așa ceva din partea partenerilor

Ștefania – biografie

Ștefania, pe numele din buletin Cristina Ștefania Codreanu, s-a născut pe 25 decembrie 1996 în Galați. Este cântăreață de muzică pop, dansatoare, model, personalitate TV si vlogger.

Sunt un artist care are trecutul unui dansator, așa se descrie Ștefania, devenită celebră odată cu apariția în videoclipul lui Speak, ‘Libelula’, și lansarea în muzică.

Pasiunea pentru vlogging a apărut în viața Ștefaniei pe când avea doar 14 ani, dar abia la 21, a “oficializat” relația, fâcându-și cont de YouTube. Este unicul copil al unui cuplu tânăr și open-minded, cu care frumoasa vedetă a putut vorbi despre orice.

“Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, a povestit cântăreața, care și-a descris copilăria într-un interviu drept o perioadă extrem de frumoasă, relatează revista VIVA!.