Ștefania de la iUmor își asumă totul! De ce și-a arătat bustul, de fapt, în competiția de la Antena 1

Publicat: 26/02/2020 | 08:12

Ștefania, concurenta cu unul dintre cele mai impresionante busturi care și-au făcut apariția până în prezent la iUmor, a vorbit deschis despre participarea acesteia în emisiunea de la Antena 1. Tânăra a povestit exact de ce a ales să-și scoată sânii în evidență în fața tuturor.

Ștefania Costache este o tânără din București care de-a lungul timpului a făcut furori pe rețelele de socializare cu sânii săi perfecți și naturali totodată. Când a intrat timidă, precum concurent în cadrul emisiunii, îmbrăcată cu geacă neagră de piele care îi ascundea bustul, Mihai Bendeac a recunoscut-o de pe Internet și chiar a povestit câteva amănunte incendiare despre această domnișoară sexy. Mai exact că, în urmă cu un an, Ștefania Costache a fost protagonista unui episod de ”binefacere” pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni. Aceasta le-a promis internauților că își arată bustul gol în privat dacă cumpără un tricou în valoare de 80 de lei, bani care ajungeau la reabilitarea etajului cu copii bolnavi. Tânăra a mărturisit cu mândrie că a avut un real succes și că micuții bolnavi au  avut de câștigat de pe urma sânilor ei.

Sânii – rețeta succesului și la iUmor

În fața juraților, Lolrelai, pe numele său de scenă, a închis gura spectatorilor într-un număr impecabil de Stand-up Comedy. Mai mult decât atât, filmarea a devenit virală în scurt timp, reușind să-l depășească în topul YouTube-ului pe Dani Mocanu, a spus ea glumind.  Ștefania a mizat și de această dată pe bustul său care face ravagii oriunde ar apărea, astfel că tânăra s-a îmbrăcat în concurs într-un top foarte… invizibil.

”Am decis să apar așa la iUmor pentru că sunt un om asumat. Nu port sutien aproape niciodată așa că atât pozele de pe rețelele de socializare cât și aparițiile mele in general chiar si la o cafea pot fi considerate „provocatoare”. Mi s-ar fi părut o ipocrizie ca la tv să apar îmbrăcată până în gât pozând în ceva ce nu sunt. (…) Așa cum am spus și in numărul prezentat m-am dus să vorbesc despre mine. Textul numărului de stand-up, nu numai că este scris de mine ci, este trăit de mine”, a scris pe contul său Ștefania Costache

Despre participarea la iUmor

„Au fost si mulți oameni apropiați care de ani de zile imi spun in toate formele cu puțină să particip că e păcat să râdă doar ei de mine. Eu nu sunt egoistă așa că am zis ”da” când mi-a trecut un pic frica de expunere. Am blog de peste 16 ani și oarecum am crescut odată cu el. Am obsevat singura că o poză mai sexy să spunem aduce mai multe vizualizări unui text bun și emoțional. Așa am învațat să le combin și sa mă folosesc de ce mi-a dat Dumnezeu pentru a promova ceea ce oamenii in general nu ar citi. (…)”, a spus Ștefania Costache