Ștefania de la Asia Express, apariție fierbinte pe internet. A ieșit din baie și s-a fotografiat fără haine

Publicat: 17/04/2020 | 18:22

Ștefania, concurenta de la Asia Express care a fost cerută în căsătorie de Speak, și-a suprins fanii cu mai multe apariții sexy în timp ce se află la izolare.

Într-o imagine, Ștefania apare aproape goală, într-un dormitor, acoperită doar de un prosop alb în timp ce în alta este plină de energie, la un mic dejun. „M-am trezit cu energie atât de bunăăă!”, a scris ea.

Cel mai important gest

În ediția din Asia Express, sezonul 3, ce a fost difuzată atunci când concurenţilor li s-a cerut să scrie o scrisoare către partener, Speak a făcut unul dintre cele mai importante gesturi din viața lui.

Mai exact, artistul a transformat scrisoarea într-o adevărată declaraţie de dragoste ce s-a încheiat cu „Vrei să fii soţia mea?”.

Momentul a fost motiv de lacrimi de bucurie atât pentru Ştefania, cât şi pentru ceilalţi concurenţi, care s-au apucat imediat să facă planuri pentru viitoarea nuntă.

Planurile de nuntă

Speak, pe numele său real Ștefan Sprianu, și-a luat inima în dinți și după trei ani de relație a cerut-o de soție pe iubita sa, Ștefania Codreanu, alias “Libelula”. Bruneta a acceptat pe loc, iar nunta va fi, cu siguranță, una ca-n povești.

Artistul și partenera lui mai au, totuși, de așteptat până vor deveni soț și soție, pentru că România este în stare de urgență, din cauza pandemiei provocată de COVID-19. Speak a mărturisit, totuși, că lasă organizarea evenimentului în grija Ștefaniei.

„Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptăm să treacă perioada asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie. E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt, Ștefania o să se ocupe. O las pe ea să organizeze”, a declarat Speak potrivit Antena 1.