Ștefan Stan, pregătit pentru cununia religioasă! „Ne dorim copii… Șapte, opt, nu contează”.

Publicat: 26/02/2020 | 14:54

Ștefan Stan a fost primul câștigător de la Vocea Românie. Anul trecut a renunțat la burlăcie și a mers alături de iubita lui, Simona, în fața ofițerului de stare civilă. Chiar dacă toată lumea aștepta cununia religioasă și petrecerea de după, cei doi au amânat totul până în 2021.

Ștefan Stan și iubita lui și-au unit destinele, anul trecut în luna noiembrie. Ceremonia a fost una restrânsă  la care au participat doar prietenii apropiați și familia. Cununuia religioasă au progamat-o pentru vara acestui an. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. ȘTEFAN STAN ȘI-A DUS PROASPĂTA SOȚIE ÎN CIMITIR LA MIEZUL NOPȚII! MOTIVUL TE VA FACE SĂ PLÂNGI)

„Am făcut doar cununia civilă. Urmează să o facem și pe cea religioasă. Peste aproximativ un an o să fie. Inițial, voiam să facem anul acesta nunta, undeva prin august, dar avem alte priorități, care ne-au făcut să amânăm evenimentul. Nu e așa important, e doar o nuntă”, a declarat Ștefan Stan pentru libertatea.ro. (VEZI ȘI: ȘTEFAN STAN, ASALTAT DE MIRESE, DUPĂ LANSAREA NOII SALE MELODII)

Atunci când marele eveniment va avea loc, atât Ștefan, cât și iubita lui își doresc să fie unul restrâns, la care să participe doare persoanele dragi lor. Nu inteționează să facă nimic public și vor să țină presa la distanță. „Nunta va fi restrânsă, ceva special pentru noi și inaccesibilă pentru cei care nu vor fi invitați. Nu vrem să fie public evenimentul nostru. Vrem să facem în așa fel încât toți invitații să se simtă bine, să se simtă în largul lor, fără tot felul de impedimente”, a mai spus Ștefan.

Însă până la marele eveniment, cei doi își doresc să aibă un copil. Se pare că Ștefan Stan s-a transformat într-un băiat de casă și își dorește o familie mare și fericită. „Ne dorim copii. Să dea Dumnezeu cât mai repede. Șapte, opt, nu contează”.