Ștefan Stan, asaltat de mirese, după lansarea noii sale melodii

Publicat: 14/02/2020 | 15:57

Solistul Ștefan Stan este în culmea fericirii. Și nu, nu Valentine’s day este motivul, ci… succesul de care are parte pe plan profesional. Recent, artistul a lansat cea mai nouă piesă a sa -”Doar tu”, dedicată viitorilor miri. În doar câteva zile, melodia a devenit preferata tuturor mireselor.  

În urmă cu doar două săptămâni, Ștefan Stan a lansat o piesă perfectă pentru dansul din deschiderea nunții. Melodia “Doar tu” s-a bucurat de succes încă de la debut. Ea se află pe locul II – în TOP 20 Melodii pentru Valsul Mirilor, realizat de Ghidul Miresei. Mai mult decât atât, Baletul Wow Dance și-a realizat campania de promovare pe această piesă. Colaborarea dintre ei, Ștefan Stan și toți cei implicați a avut un rezultat neașteptat, surprinzător și rapid.

“Am fost impresionat că într-un timp atât de scurt, piesa a fost apreciată, existând deja cereri pentru valsul mirilor. Eu nici nu am apucat să filmez videoclip și m-am trezit asaltat de telefoane, fără să fac mai nimic…ceea ce evident mă bucură. Îmi sună telefonul, sunt viitori miri cărora le place melodia, dansul și și-ar dori tot acest pachet alături de mine pentru nunta lor. ” a mărturisit artistul Ștefan Stan.

Ștefan Stan pregătește și o surpriză pentru viitorii miri.

”Mă voi gândi la ceva special pentru miresele care își doresc să cânt în deschiderea nunții lor. Când am fost invitat de cei de la școala de dans să iau parte la filmările clipului, am fost plăcut surprins că tocmai melodia lansată de mine a fost selectată pentru realizarea acestui material video. Ba mai mult, mă bucur să vă anunț că, în urma invitației organizatorilor, voi fi prezent și la Târgul de nunți Ghidul Miresei, eveniment ce va avea loc în perioada 21 – 23 februarie la Romexpo.” a încheiat Ștefan Stan.