Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, vrea să scape de arestul preventiv

Publicat: 17/02/2020 | 11:41

Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, cel care este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, se află încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

Suspectul contestă arestul preventiv și dorește să fie pus în libertate, iar instanța ar fi trebuit să dea o decizie încă din data de 14 februarie. Însă, potrivit antena3.ro, judecătoarea Ana Maria Spiridon a făcut cerere de abţinere, iar aceasta a fost admisă. Ștefan Risipițeanu era vecin cu Gheorghe Dincă, ”Monstgrul din Caracal”, ajuutându-l pe acesta la diferite treburi prin gospodărie. Numai că, atunci când Dincă a adus-o cu mașina pe Luiza Melencu, Ștefan Risipițeanu l-a văzut. Pentru a nu da naștere unor întrebări incomode, Gheorghe Dincă i-ar fi permis lui Risipițeanu să întrețină raporturi sexuale cu Luiza.

”Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G (n.red. – Dică Gheorghe) pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. (n.red. – Ștefan Risipițeanu)pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, a precizat DIICOT, într-un comunicat.

„Luiza a dat cu piciorul și l-a trântit jos pe Fănică”

Potrivit mărturiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Luiza Melencu ar fi încercat să se apere cu toată puterea de care mai era în stare, dar ar fi fost lovită cu bestialitate.

„I-am zis lui Fănică (n.red. – Ștefan Risipițeanu) să dea geaca jos, am dezvelit-o și Fănică a încercat să o tragă de picioare pentru că le avea strânse în pat. L-am ajutat eu să o dau la capătul patului, cum făcusem și eu. Atunci, Fănică a început să-i bage degete în (…). Luiza a dat cu piciorul și l-a trântit jos pe Fănică, că și așa se ținea din puțin, fiind și băut. S-a sculat de jos și i-a dat un pumn în burtă. Lăsându-și pantalonii jos, a intrat între picioarele Luizei, mușcând-o de burtă. Eu eram la capul ei cu mâinile la (…) sărutam încontinuu”, a declarat Gheorghe Dincă.