Ștefan Mandachi, gest impresionant! După ce și-a pus la dispoziție hotelul pentru medicii din Suceava, acum le oferă și mese gratuite

Publicat: 24/03/2020 | 17:14

După ce și-a pus la dispoziție hotelul pentru medici, acum Ștefan Mandachi le oferă și mese gratuite acestora.

Patronul lanțului de restaurante Spartan, antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi oferă gratuit mâncare angajaților Spitalului Județean Suceava, Direcției de Sănătate Publică, Poliției, Jandarmeriei și SMURD, expuși riscurilor, fiind în prima linie de luptă cu epidemia de coronavirus. (CITEȘTE ȘI: KLAUS IOHANNIS, DECLARAȚII DESPRE MĂSURILE PE CARE AR TREBUI SĂ LE IA SISTEMUL MEDICAL: ”SPITALELE TREBUIE SĂ FIE PREGĂTITE PENTRU ORICE SCENARIU”)

”Am primit telefon de la Șeful unei instituții care m-a întrebat politicos care este numărul meniurilor gratuite, întrucât angajații nu vor să depășească o limită a bunului simț având în vedere că nu achită! RĂSPUNS OFICIAL: Până crapă cuptoarele! Deci: crăpatul cuptoarelor e limita! (și dacă se taie curentul). Nu există absolut nicio limită!!! Pentru poliție, dsp, spital, ambulanță, pompieri, smurd, COMANDA ȘI LIVRAREA SUNT GRATUITE!
Rog toate instituțiile să solicite meniuri FĂRĂ NUMĂR de la noi fără nicio jenă! (Avem noi pierderi mult mai mari în alte părți, nu aici). Deci nu sărăcim deocamdată, Slavă Domnului!
Mă pun în pielea unui asistent la spital în aceste momente și sunt și mai motivat să măresc producția. Și dacă nu se impun restricții și avem cereri, măresc producția imediat!!! Atâta timp cât oamenii mei rezistă și mai vin la muncă în Suceava, noi producem și livrăm CU DRAG către medici și cadre militare care se luptă în prima linie. Angajații noștri sunt speriați să nu fie contaminați, pentru că în Suceava s-a interacționat enorm și s-a mințit la fel de mult. Au și ei familii. Și cu toate astea, sunt pe baricade… Le repet: să informeze urgent DSP și POLIȚIA dacă au interacționat, să nu riște nimic.
Voi păstra toți acești angajați Spartan, care rezistă acum (livrează). Vor rămâne în firmă cât timp va exista firma (evident, cu acordul lor) chiar dacă se vor închide toate restaurantele și ne vom reprofila. Și vor fi recompensați pentru curajul lor! Eu consider că angajații mei care acum LUPTĂ și MUNCESC sunt niște eroi. De aceea, ei sunt ÎN LINIA ÎNTÂI! Lor le dedic acest logo, care este simbolul luptei duse de către SALARIAȚI EROI. Orice salariat care muncește acum merită respect, indiferent din ce companie face parte. Acesta este simbolul angajaților din toată România. Să fim în LINIA ÎNTÂI, chiar dacă asta înseamnă să stăm blocați în case! Le mulțumesc tuturor salariaților din rețeaua SPARTAN, MANDACHI, HERCULE, care stau cuminciori acasă! Sunt mândru de voi că respectați regulile! Cu unii dintre ei stau 16 ore pe zi în telefoane. Și ei sunt în linia întîi!”, a scris Ștefan Mandachi pe Facebook.

Recent, Ștefan Mandachi a mai avut o inițiativă lăudabilă – Hotelul Mandachi din Suceava este pus gratuit la dispoziția cadrelor medicale care nu vor să meargă acasă de teamă să nu-și infecteze familiile.

“S-au cazat primii medici la hotel și de mâine vin alții. Încă mai sunt camere disponibile. Toate cazările se fac în cel mai corect mod, transparent, nu pe pile sau relații. Cartelele/cheile sunt predate la Spital unde vor fi împărțite de către șefii de secție. Deci mergeți cu încredere la superiorii voștri, selecția se va face corect, în funcție de gravitate. La fel și pentru Poliție. Nu hotelul face selecția, ci autoritățile, care știu mai bine problemele”, a spus Ștefan Mandachi.