Ștefan Mandachi a luat foc, după imaginile cu cei doi copii care omoară un câine: ”La pârnaie cu ordinarii!” Ce zice de inițiativa lui Vela

Publicat: 08/06/2020 | 13:52

Ștefan Mandachi, antreprenorul din Suceava care a inițiat proiectul de ajutorare a Crucii Roșii, nu a rămas impasibil la evenimentele incredibile din România. Iubitor de animale, după cum se poate vedea pe pagina de socializare, unde patrupedele sunt mereu lângă el, Mandachi a sancționat dur gestul reprobabil a doi copii care au omorât un cățel.

CITEȘTE ȘI: ȘTEFAN MANDACHI, LA UN PAS SĂ STRÂNGĂ 100.000 DE EURO ÎN 10 ZILE! POȚI AJUTA ȘI TU LA CONSTRUIREA A 3 SECȚII DE PNEUMOLOGIE LA SUCEAVA, RĂDĂUȚI ȘI FĂLTICENI

Omul de afaceri a amintit de un alt moment de o extremă cruzime față de animale, când un individ a asmuțit pitbull-ul pe un maidanez. În mesajul lui Mandachi și-a găsit locul ministrul de Interne, Marcel Vela, cel care luase poziție după incidentul cu cei doi copii. Vela a adoptat un cățeluș și, apoi, a spus că va înființa o poliție a animalelor.

”Acum câteva zile, doi copii (educați într-un sistem de învățământ bolnav, care nu alocă nicio silabă drepturilor animalelor) au lovit un cățeluș întruna în burtă și în cap, până ce a făcut hemoragie și a murit cu limba scoasă. Ieri, un alt cretin și-a antrenat pitbull-ul să mănânce un cățel, de viu. Idiotul își asmuțea câinele să-l ștranguleze iar el îl lovea cu picioarele în bot.

NU RATA: ȘTEFAN MANDACHI, GEST IMPRESIONANT! DUPĂ CE ȘI-A PUS LA DISPOZIȚIE HOTELUL PENTRU MEDICII DIN SUCEAVA, ACUM LE OFERĂ ȘI MESE GRATUITE

Nimic nu se va schimba până când nu îi bagă la pârnaie pe ordinarii ăștia. Iar dacă se întâmplă ca un copil să schingiuie un animal fără apărare, să intre la răcoare tac-su și mă-sa (și de ce nu, și profesorii care-l educă?)”, a scris Mandachi.

Ștefan Mandachi a dat statul în judecată

Tot el a amintit că a dat statul în judecată pentru că nu ia măsuri împotriva celor care recurg la violențe asupra animalelor. ”Eu am dat statul în judecată pentru că asistă ca un nesimțit la violențele împotriva animalelor. Am făcut ceva concret! De ce nu facem un miting de protest pentru cei doi câini uciși în chinuri? Pușcăriabilii ăștia, care lovesc animalele ca niște bestii, mâine vor fi și mai agresivi cu oamenii. În mod sigur își lovesc nevestele, bat copiii, înjură, jignesc, maltratează. Să protestăm și noi, așa-zișii iubitori de animale (mai mult cu titlul) și să prevenim alt măcel al animalelor. Dar cine mai are grija lor…”, a continuat Ștefan Mandachi.

Apoi, antreprenorul laudă inițiativa lui Vela, căruia îi transmite că va rămâne în istorie. Dacă va duce la bun sfârșit inițiativa. ”Citesc în presă că ministrul Vela vrea să înființeze o poliție a animalelor. Bravo!!! Bravo!!! Dacă duce până la capăt această intenție, va intra în istorie. (Sper să nu fie doar gargară). Dacă înființează o poliție dură pentru protecția animalelor va rămâne pentru totdeauna în inima tuturor iubitorilor de animale. Și evident, va fi recunoscut fără drept de apel ca fiind cel mai competent purtător de geacă de piele din istoria ministerului de interne”, a încheiat Ștefan Mandachi.