Ștefan Farell, noul iubit al Biancăi Rus, declarație incredibilă: “Între ea și Antonio, fostul soț, există o dragoste mare și acum!” Ce replică a avut concurenta de la “Bravo, ai sti! Celebrities”

Publicat: 04/02/2020 | 20:52

Bianca Rus și Ștefan Farell formează un cuplu de doar câteva săptămâni. Din păcate, între ei a apărut, deja, o serie de probleme. Invitată la Teo Show, concurenta emisiunii “Bravo, ai sti! Celebrities” a dezvăluit că fosta soacră a încercat să ia legătura cu actualul iubit pe care îl are.

(CITEȘTE AICI: BIANCA RUS, URMĂRITĂ DE „BLESTEME”?! A AJUNS ÎN PRAGUL DISPERĂRII)

Nu mi se pare normal ca fosta mea soacră să-ți scrie mesaje!”, i-a transmis Bianca Rus lui Ștefan Farell.

N-are rost să facem tam-tam pe chestia asta. A vrut să mă avertizeze. E grijulie de felul ei, a vrut să mă avertizeze. I-am mulțumit, eu știu cum ești tu. M-am riscat dacă este cum a zis dânsa, că ai depus plângere împotriva fiului ei. Dar nu mă interesează. Eu sper și spun în fața națiunii că noi n-o să ajungem la scandaluri de genul ăsta”, a fost replica lui Ștefan Farrell.

(CITEȘTE ȘI: SOȚUL CÂNTĂREȚEI BIANCA RUS, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A FOST ACUZAT CĂ AR FI BĂTUT-O ȘI I-AR FI FURAT AURUL)

Ulterior, Ștefan Farell a surprins pe toată lumea după ce a declarat că Bianca Rus încă mai are sentimente pentru fostul soț, Antonio Luigi Gottschling.

Eu cred că între Bianca și Antonio există o dragoste mare și acum. Ei sunt făcuți unul pentru altul”, a declarat Ștefan, spre surpinderea Biancăi.

Bianca Rus, alături de Giani, în perioada când formau un cuplu

“Îmi pare foarte rău că l-am cunoscut pe Antonio!”

Bruneta a intervenit imediat și a declarat că are o legătură specială cu actualul iubit, pe care vrea să o păstreze. ”Eu am o relație foarte frumoasă cu Ștefan, vorbesc foarte mult cu el la telefon, mă simt foarte bine în compania lui și de aceea nu vreau să se bage nimeni. Am divorțat, sunt o femeie liberă. Nu mai am niciun sentiment pentru băiatul ăsta. Îmi pare foarte rău că l-am cunoscut și am intrat în familia asta”, a declarat Bianca Rus, potrivit wowbiz.ro.

În final, Bianca Rus a ținut să precizeze că va apela la Poliție dacă fosta soacră îl va mai hărțui pe Ștefan Farell.