Ștefan Ciuculescu de la Survivor a fost la un pas să moară. Dezvăluiri incredibile: „Mi-a tăiat curentul pentru câteva secunde”

Publicat: 02/05/2021 | 14:45

Ștefan Ciuculescu, unul dintre cei mai noi membrii ai echipei Faimoșilor de la Survivor România, a trăit, în urmă șase luni, o experiență îngrozitoare, în timp ce se afla pe teren.

Fostul portar al Rapidului a văzut moartea cu ochii după ce a fost lovit de un adversar cu capul în bărbie și a căzut, inert, la pământ. Din fericire, accidentarea nu a fost atât de gravă, iar portarul s-a ridicat de la pământ și a putut să continue partida.

Citește și: Jador, revedere emoționantă după revenirea de la Survivor cu bunica lui: „Cât am plâns din cauza ta. Au zis că ai boală”. VIDEO

Cea mai mare supărare a fostului portar

Dar, Ștefan Ciuculescu spune că cel mai mult deranjat, că nimeni de la club nu l-a sunat să vadă cum se simte.

„Pe mine nu m-a sunat nimeni din club când era să mor pe teren, crezi că mă sună cineva când am o problemă minoră la tendon?

Păi da, era să mor pe teren, la un meci de liga a treia, la echipa a doua a Rapidului. Meciul a fost la Buzău, în turul campionatului, acum de când m-am reîntors la Rapid. A fost un meci la Buzău…

Pe o centrare, a venit un adversar după ce am respins mingea. A venit cu un atac întârziat și mi-a dat cu capul direct în bărbie și mi-a tăiat curentul pentru câteva secunde.

Bine, câteva secunde mi s-au părut mie, dar… Oricum, pe nimeni n-a interesat treaba asta”, a povestit Ștefan Ciuculescu într-un interviu live pentru GSP.

Are un conflict deschis la Survivor

Chiar înainte să plece la Survivor, Ștefan Ciuculescu a intrat în conflict cei de la Rapid. Conform site-urilor de specialiatte, portarul este și acum jucător activ la Rapid II, cu toate că în prezent se află în Republica Domnicană, la Survivor România.

Cel mai probabil, la întoarcerea în țară, fotbalistul de 27 de ani se va transfera la o altă echipă. Ștefan Ciuculescu și-a început cariera în 2013, la echipa Under21 a celor de la FCSB.

Nu rata: Elena Marin, surprinsă de Zannidache la întâlnire cu un alt concurent de la Survivor România