Ștefan Bănică Jr., protagonistul unei scene incredibile. Artistul a încălcat toate regulile de circulație

Publicat: 13/01/2020 | 00:24
Jungla din traficul Capitalei scoate bizonii la înaintare, iar până la încăierare e nevoie doar de o tamponare. Cele mai recente scene cu Bmw-ul împins pe la spate de tramvai i-a făcut pe conducători să turbeze în dispute aprinse pe seama vinovatului. Aceeași scenă a trăit-o și Ștefan Bănică Jr., tot într-un Bmw, tot pe șina de tramvai și tot cu înjurături grosolane. 
Scenele revoltătoare petrecute pe străzile și pe șinele de tramvai ale Capitalei au împărțit țara în două. Cine e mai vinovat: vatmanul sau conducătorul Bmw-ului? Ca doi berbeci s-au înfruntat, luându-se nu în coarne, ci în tampoane și-n vorbe grele. Nu e prima oară când tamponul tramvaiului se întâlnește cu un bolid nemțesc pe șină. De o întâmplare similara a avut parte chiar Ștefan Bănică Jr. (CITEȘTE ȘI: CUM A PICAT ȘTEFAN BĂNICĂ JR. EXAMENUL AUTO: ”M-AM URCAT ÎN MAŞINĂ, AM DESCHIS GEAMUL ŞI…”)
Regele rock’n roll de România se crede şi stăpânul şoselelor. Dacă în voce are factorul X, la şofat nu e prea disciplinat. ”Pericol public” ar trebui să scrie pe bolidul de lux al cântăreţului, care încalcă regulile rutiere fără să-i pese de semnele de circulaţie, de ceilalţi participanţi la trafic sau chiar că şi-ar putea pune viaţa în pericol.

Ștefan Bănică Jr., filmat în timp ce încălca regulile de circulație

În urmă cu câţiva ani, paparazzi revistei CIAO l-au filmat conducând pe şina de tramvai, chiar şi printre refugiile staţiilor. Nervos că i-a blocat şinele, vatmanul tramvaiului 5 a coborât la regele rock’n roll şi i-a recitat versuri din cântece dedicate mamelor. (VEZI ȘI: CUM SE ÎNȚELEGE, DE FAPT, MAMA LUI ȘTEFAN BĂNICĂ JR CU LAVINIA PÎRVA. PE ANDREEA MARIN O ADORA!)
În acelaşi tramvai 4X4, Bănică Jr. a încălcat regulile de circulaţie şi pe centură. Copilot i-a fost atunci Lavinia. Bănică şi-a pus viaţa în pericol forţând intrarea pe centură. Nici bordurile, nici tirurile din trafic n-au mai contat. Cântăreţul a blocat efectiv două benzi aşteptând să prindă momentul în care să se strecoare pe sensul de mers dorit.
În 2011 s-a ales şi cu bolidul grav avariat dar şi cu dosar pentru vătămare corporală din culpă. Culmea, nu el a fost vinovat ci şoferiţa care a suferit câteva răni superficiale.