Ștefan Bănică Jr. încearcă să nu îi calce pe urme tatălui său: „Taica-miu n-avea nicio treaba”

Publicat: 13/02/2020 | 22:17

Deși Ștefan Bănică Jr. seamănă foarte mult cu tatăl său, artistul încearcă să nu îi calce pe urme. Nu vrea să se comporte cu fiul său la fel cum Bănică Senior o făcea cu el.

Deși toată lumea are numai cuvinte de laudă la adresa lui Ștefan Bănică Senior, se pare că fiul său i-a cunoscut și părțile mai puțin bune. Era considerat unul dintre cei mai îndrăgiți actori și cântăreți din România. A interpretat roluri spectaculoase în teatrul de revistă și divertisment, în duet cu Stela Popescu și era mereu glumeț și vesel. (CITEȘTE ȘI: ȘTEFAN BĂNICĂ JR., DESTIN CRUD TRAS LA INDIGO CU CEL AL TATĂLUI SĂU. ARTISTUL A TRĂIT O TRAUMĂ FĂRĂ MARGINI)

Însă se pare, că toată popularitate acestuia și felul dur de a se comporta l-au timorat pe Ștefan Bănică Jr., care era paralizat în fața tatlui său, nu îndrăznea să îi spună prea multe lucruri. Chiar în momentul în care l-a anunțat să că vrea să devină actor, Bănică Senior nu l-a luat în serios și nu l-a susținut în această direcție. (VEZI ȘI: SECRETUL TINEREȚII LUI ȘTEFAN BĂNICĂ JR. CE REGULĂ RESPECTĂ CU STRICTEȚE?)

„Spre deosebire de bunicul tau, te voi sprijini”

Toate aceste lucruri l-au marcat pe Ștefan Bănică Jr. care a decis că el nu o să se comporte așa cu fiul lui. Învățând din greșelile tatălui său, artistul este hotărât să fie mai blând și mai înțelegător cu fiul lui.

„Taică-miu n-avea nicio treabă că eu vreau să mă fac actor. Nici n-a crezut asta pentru că în fața lui eram mut, vorbeam din vârful buzelor. Mă copleșea, dacă vrei și nu eram singurul. Tații noștri n-au fost destul de blânzi cu noi, cum eu încerc să fiu cu băiatul meu, tocmai pentru că am învățat și am realizat ce n-a fost ok.

Povestea se repetă cu fiul meu. Când am auzit că vrea să se facă actor i-am zis: spre deosebire de bunicul tău, te voi sprijini, dacă îmi demonstrezi că te interesează lucrul ăsta și nu-l tratezi ca pe un hobby, adică vreau să fiu actor ca să apar, să ma știe lumea”, a declarat Ștefan Bănică Jr.,pentru Digi 24.