Ștefan Bănică Jr a recunoscut cel mai murdar secret al lui. E vorba despre droguri

Publicat: 16/12/2019 | 16:44

Ștefan Bănică Jr. are 52 de ani, iar cariera sa artistică se întinde pe mai bine de 20 de ani. Carismatic și talentat, Ștefan Bănică Jr. reușește să umple sălile atunci când concertează, iar prestațiile de Crăciun, spre exemplu, se desfășoară – în fiecare an – cu casa închisă.

Dar în viața fiecărui artist există și unele momente de cumpănă, iar Ștefan Bănică Jr. nu a făcut excepție. În urmă 20 de ani afost la un pas de a se apuca… de droguri. Ceea ce, evident, i-ar fi putut distruge cariera și l-ar fi transformat într-un dependent că sănătatea șubrezită. Însă vedeta a reușit să reziste ”tentației”, iar azi își aduce aminte de acea perioadă. În 1994, Ștefan Bănică Jr. a ajuns în Columbia și niște ”românași de-ai noștri” l-au provocat, spunându-i să ”încerce”.

”M-am temut de o chestie pe care n-am făcut-o niciodată, de droguri. Am fost în Columbia, ţara drogurilor, prin 1994,  au venit nişte românaşi de-ai noştri foarte prietenoşi să-mi ofere tot ce vreau eu, gratis. Mi-au zis să încerc măcar. Am zis nu, mi-a fost frică. În sensul că, deşi era o experienţă, puteai s-o faci o dată şi atât, ce se putea întâmpla? Dar nu, mi-a fost frică, recunosc. Pentru că, am zis, mă, dacă o să-mi placă, dacă devin dependent de chestia asta? Şi nu-mi pare rău că nu am făcut-o!”, a declarat Ștefan BănicăJr. la Antena Stars.

Fratele lui Ștefan Bănică Jr. a murit la doar 25 de ani

Fratele lui Ștefan Bănică Jr. a murit într-un accident rutier, în urmă cu 19 ani. Alexandru Silviu Bănică avea doar 25 de ani și a murit după ce unul dintre prietenii săi a provocat un accident.  Tragedia a avut loc pe o stradă din sectorul 3 al Bucureștiului, după ce șoferul a scăpat mașina de sub control din cauza vitezei și s-a izbit puternic de un stâlp de beton, relatează click.ro. În ciuda eforturilor făcute de medici, fratele lui Ștefan Bănică a murit la spital. Ştefan Bănică Junior şi Alexandru Silviu Bănică aveau o relație bună, iar fratele artistului era poreclit “Babanu”.

Fratele artistului a fost înmormântat alături de celebrul său tată, care s-a stins în 1995, în Cimitirul Reînvierea din București. Ştefan Bănică Jr. şi Alexandru Silviu Bănică aveau același tată, dar mame diferite. Între ei era o diferență de vârstă aproape zece ani.