STB, anunț de ultimă oră! Când se va relua circulația normală a autobuzelor în Capitală

Publicat: 05/05/2020 | 11:14

STB, anunț de ultimă oră! Iată când se va relua circulația normală a autobuzelor în Capitală.

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că circulația normală a autobuzelor se va relua, din 18 mai. Însă, acest lucru vine la pachet și cu unele reguli stricte pentru călători.

În autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele din Bucureşti, călătorilor li se recomandă să îsi protejeze nasul şi gura cu măşti medicale sau confecționate din material de bumbac, dar şi ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare).

Accesul în mijloacele STB va fi limitat: călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum şi un rând în picioare, respectând distanţa regulamentară de 1,5 metrou, potrivit Mediafax. (CITEȘTE ȘI: MASCA, OBLIGATORIE ȘI ÎN MAȘINĂ! CÂND TREBUIE PURTATĂ. “DACĂ DISTANȚA ESTE…”)

Urcarea călătorilor în autovehiculele STB se va face doar pe uşa din faţă, iar coborârea pe celelalte uşi. De asemenea, călătorii vor fi îndrumaţi la accesul în vehicule de către controlorii STB. Toate vehiculele şi staţiile de aşteptare sunt dezinfectate cu substanţe care distrug virusurile.