Statul în casă l-a scos din minți pe un spaniol. La bustul gol, înarmat cu săbii, s-a luat la bătaie cu polițiștii. “Era un om normal, foarte respectuos și…”

Publicat: 04/04/2020 | 19:17

Coronavirusul face și “victime” colaterale! Statul în casă l-a scos din minți pe un spaniol. După mai multe zile de carantină, bărbatul și-a pierdut firea și a făcut un mega-scandal. La bustul gol și înarmat cu două săbii, acesta s-a luat la bătaie cu forțele de ordine. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile uluitoare. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional.(CITEȘTE ȘI: BERCEA MONDIALU, AMENDAT CU SCANDAL: “TE ROG EU FRUMOS NU MĂ ÎNJURA. EU TE-AM RESPECTAT PE TINE…”)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor imagini șocante. (NU RATA: EI SUNT ELEVII-VOLUNTARI CARE ÎI AJUTĂ PE MEDICI. „ÎN VREMURI TULBURI, PUTEM PUNE ȘI NOI UMĂRUL LA…”)

Perioada de izolare provocată de criza noului coronavirus se pare că l-a adus la disperare pe un cetățean spaniol din Bilbao. În cursul zilei de vineri, acesta s-a pierdut cu firea și a provocat un mega-scandal.

La bustul gol, înarmat cu săbii, un spaniol s-a luat la bătaie cu polițiștii

La bustul gol și înarmat cu două săbii, bărbatul a ieșit în plină stradă, unde, după scurt timp, s-a încăierat cu polițiștii chemați de urgență să-l potolească. Din câte se poate observa în imagini, bărbatul nu s-a lăsat prea ușor, iar forțele de ordine au fost nevoite să-l blocheze cu o autospecială. Timp de mai bine de jumătate de oră, mai multe echipaje de poliție au dus o luptă titanică pentru a-l potoli pe scandalagiu. În accesul său de furie, bărbatul n-a ezitat să-i atace cu săbiile pe oamenii legii.

Din fericire, niciun polițist nu a fost rănit în altercație, doar câteva mașini au fost avariate. Iar scandalagiul, înainte de a fi încătușat, a primit o serioasă corecție fizică din partea forțelor de ordine, care s-au chinuit zeci de minute să-l imobilizeze. (VEZI ȘI: FOSTUL SOȚ AL ANDREEI BĂLAN S-A LĂUDAT CĂ A SCĂPAT DE DOSARUL PENTRU DROGURI, DAR… “NICI VORBĂ DE AȘA CEVA…”)

”Presupun că a intrat în depresie din cauza statului în casa. Spun asta fiindcă înainte era un om normal – foarte respectos – și nu făcea probleme”, ne-a declarat o româncă ce a fost martoră la teribilul incident din Bilbao.

Un bărbat din Bilbao a provocat un mega-scandal, în plină stradă

Spania, afectată grav de coronavirus!

Spania a devenit, vineri, cea mai afectată țară europeană, în criza coronavirusului, după ce numărul de cazuri a ajuns la 117.710 dintre care 10.935 de decese. În doar 24 de ore s-au înregistrat 932 de decese. A fost a doua zi la rând când numărul de morți a trecut de 900, după ce joi au fost anunţate 950 de decese.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate aproape 6.000 de cazuri noi. În spitale sunt peste 56.000 de oameni, dintre aceştia peste 6.400 sunt în stare gravă sau critică. (NU RATA: ORDONANȚĂ MILITARĂ NR. 7! MARCEL VELA A ANUNȚAT NOI RESTRICȚII ÎN ROMÂNIA DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS)

Zeci de polițiști s-au chinuit să-l potolească pe scandalagiu

Orașul care a reușit să se izoleze complet

Pe 14 martie, Zahara, o fostă fortăreață din sudul Spaniei, s-a izolat din lumea exterioară, după ce coronavirusul s-a extins periculos în Spania. Primarul, Santiago Galván, în vârstă de 40 de ani, a decis să blocheze toate cele cinci intrări ale orașului. Galván a acționat în ziua în care în Spania a intrat în vigoare starea de urgență, potrivit CNN.

De atunci, țara a înregistrat peste 100.000 de cazuri de infectare și mai mult de 10.000 de decese, dar în Zahara niciunul dintre locuitori nu s-a îmbolnăvit. Cu toate acestea, în Zahara, niciunul din cei 1.400 de locuitori nu a fost testat pozitiv. „Au trecut mai mult de două săptămâni și cred că acesta este un semn bun”, a declarat Galván.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)