Starurile de la Golden Boy Society, în pericol! „Sunt pregătită să îi expun pe Velea, Lino și Mario”

Publicat: 23/02/2020 | 20:38

Băieții de la Golden Boy Society au fost protagoniștii unor scandaluri în ultima vreme. După ce Alex Velea a încheiat răfuiala cu Abi Talent, iar Lino Gloden pe ce cu vloggerul Andri Zbîr, toată lumea credea că lucrurile s-au liniștit. Însă un alt personaj este pregătit să atace.

Recent, Antonia, soția lui Alex Velea a post pe contul personal de Instagram unele mesaje de amenințare pe care le primește. Conform celor scrise de misterioasa persoană este pe cale să explodeze un nou scandal, care îi va avea ca protagoniști pe Alex Velea, Lino Golde și Mario Fresh.

„Sunt pregătită să îi expun pe Velea, Lino și Mario! Mai e puțin! Nici nu știi ce te așteaptă!Îmi pare rău Antonia. Știu că o să îmi dai block, că ți-am mai scris și de pe alte conturi și nu ai vrut să accepți adevărul, fata mea ești praf! Știu totul despre Alex și câte știu și despre băieții lui! Ușor, usor o să aflați toți”, i-a scris Antoniei un personaj care susține că deține informații compromițătoare.

După ce a primit acest mesaj, care dă în soțul ei, Antonia nu s-a mai putut abține și a făcut totul public. Ea s-a arătat extrem de deranjată de acuzațiile primite și a reacționat dur.

„Uite oameni de genul ăsta nu ar trebuii să aibă voie să își facă cont pe Instagram! Această persoană mă terorizează cu diverse pagini false de ceva vreme! Este obsedată și tind să cred că este cineva pe care îl cunosc! (foarte trist) Acum este rândul meu să te „EXPUN”! ”, a scris Antonia pe Instagram.

După această confruntare din mediul online, fanii au fost alertați și se întreabă dacă o să izbucnească un nou scadal sau dacă informațiile deținute de persoana necunoscută sunt reale.