Starul Game of Thrones, Natalie Dormer, a născut o fetiță

Publicat: 28/04/2021 | 08:37

Natalie Dormer a dezvăluit că ea și iubitul ei, David Oakes, au devenit părinții unei minunate fetițe, în luna ianuarie. Actrița din Game of Thrones a dezvăluit cum și-a petrecut timpul în pandemie.

Pe lângă activitățile normale, Natalie Dormer a mărturisit că ea și partenerul ei s-au gândit că ar fi un moment bun să aibă un copil.

„A fost lucrul perfect de făcut în pandemie, să rămân însărcinată și să aduc pe lume un copil. „, a spus Natalie, în timp ce-și imagina o scenă care ar putea avea loc peste 30 de ani, în care fiica ei va spune că este un copil Covid.

Actrița în vârstă de 39 de ani a declarat că au trecut trei luni de când a devenit mămică și nu există sentiment mai înălțător, deși se simte epuizată.

„Nu o să mă mai plâng niciodată de shooting-urile lungi, căci lipsa somnului e cu totul și cu totul altceva. Am subestimat-o complet. „, a spus Natalie. 

VEZI ȘI TURCIA VA INTRA ÎN CARANTINĂ TOTALĂ PENTRU 17 ZILE! NOILE MĂSURI INTRĂ ÎN VIGOARE ÎNCEPÂND CU DATA DE 29 APRILIE

„Un copil îți schimbă întreg sistemul de valori”

De altfel, actrița a declarat că a subestimat, de asemenea, și faptul că dacă va deveni mamă se va schimba.

„Oamenii îți spun că totul în jurul tău se va schimba, că întreg sistemul de valori se va schimba, iar tu, până să ai copil, îți dai ochii peste cap și le spui … iar apoi dai naștere unui copil și esti  

Chiar îți schimbă în mod complet perspectiva asupra vieții, iar lucrurile cărora nu le dădeai importanță le privești altfel. „, a mai adăugat actrița.

Deși nu a dorit să dezvăluie numele pe care-l poartă fiica ei, Natalie a declarat că este îndrăgostită de cea mică. Dar, cu toate acestea, îi va fi foarte dificil să-și reia activitatea atunci când teatrele se vor deschide în Londra.

Natalie și David Oakes s-au întâlnit în 2019 pe platourile de filmare ale peliculei Venus in Fur. Înainte de asta, actrița fusese implicată într-o relație de 11 ani cu Anthony Byrne, cu care s-a și logodit în 2008.

CITEȘTE ȘI S-AU MUTAT ÎNTR-UN NOU APARTAMENT, DAR NU LE-A VENIT SĂ CREADĂ CE „CADOU” SCÂRBOS LE-AU LĂSAT CEILALȚI CHIRIAȘI

Sursă foto:  instagram.com/nataliedormerig/