Starea de Urgență naște monștri! Incredibil cum vin deghizați oamenii la supermarket!

Publicat: 16/03/2020 | 18:18

Imagini apocaliptice au fost surprinse astăzi, 16 martie, într-un centru comercial din Pitești. Un bărbat s-a echipat complet ca pentru un caz de atac chimic.

Potrivit Gândul.ro, ziua în amiaza mare, un bărbat s-a prezentat la supermarket deghizat într-un combinezon care asigură protecție în cazul unei condiții extreme, ca de exemplu împotriva substanțelor chimice industriale sau a agenților biologici și a altor substanțe toxice.

Practic, omul și-a făcut cumpărăturile îmbrăcat într-un costum care se utilizează exclusiv contra substanțelor toxice și cu mască de gaze pe față. Bărbatul și-a luat toate măsurile de precauție, astfel încât nicio părticică a corpului său să nu fie lipsită de protecție.

Culmea, nu este singurul caz

Tot astăzi, în parcarea altui centru comercial a fost surprins un alt bărbat pus pe fapte mari și ”atac alimentar”. Omul a venit într-un echipament de protecție, pregătit să ia cu asalt hrana din magazin.

 

Oamenii sunt complet isterizați și speriați, din cauza pandemiei de coronavirus. În ultima săptămâna, pe Social Media au apărut diverse fotografii cu oameni pe stradă sau la cumpărături cu tot felul de costume improvizate de protecție. Mulți și-au acoperit chipurile cu sticle de plastic la 5 litri sau pungi de plastic pentru a ieși din casă să-și facă cumpărăturile. De asemenea, au fost văzuți și oameni costumați cu pungi de gunoi pe toate suprafața corpului.

Supermarket-urile curăță încontinuu rafturile

Supermarketurile din România au anunțat implementarea unor măsuri suplimentare de igienă, dezinfecție și prevenție în contextul răspândirii coronavirusului pe teritoriul României.

Măsuri de igienizare:

  • toate suprafețele și obiectele de utilizate de clienți și personal, dezinfectate în totalitate cel puțin o dată pe oră (cărucioarele de cumpărături, coșurile de mână, mânere, clanțe, balustrade, cântarele de la Legume-Fructe, cleștii de la brutărie, casele Express, casele de marcat în exterior și în interior, POS-urile, mobilierul de la case și Biroul de Informații, butoanele de lift, scările rulante, mesele de la Grill și altele);
  • toalete și spațiile comune ale angajaților, dezinfectate în totalitate cel puțin o dată pe oră;
  • amplasarea stațiilor cu dezinfectant de mâini care poate fi folosit în mod gratuit în zonele pentru clienți, dar și la casele de marcat.