Starea de urgență dă peste cap divorțul celui mai bogat român! Instanța a decis că…

Publicat: 25/03/2020 | 00:11

Starea de urgență instituită în România din cauza pandemiei de coronavirus dă peste cap procesul de divorț al celui mai bogat român, Daniel Dines, fondatorul ”Unicornului românesc” UiPath. Miliardarul nu a apucat să își încheie socotelile cu „jumătatea” lui. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CE “TAXĂ DE DIVORȚ” TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ SOȚIA CELUI MAI BOGAT ROMÂN)

Mariajul lui Daniel Dines, fondatorul ”Unicornului românesc” UiPath, este, din nou, în mare impas. Alexandra, soția omului de afaceri cu o avere evaluată la 10 miliarde de dolari, a pus ”piciorul în prag”, în urmă cu câteva luni, și a cerut, din nou, desfacerea căsătoriei. După doar patru luni de la depunerea acțiunii de divorț, procesul în care este implicat ”Regele Boților” a fost perturbat de starea de urgență. (NU RATA: SOȚIA CELUI MAI BOGAT ROMÂN CERE CA STATUL SĂ O AJUTE ÎN PROCESUL DE DIVORȚ!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de divorțul celui mai bogat om din România. Recent, magistrații au decis să supende acțiunea introdusă la instanță din cauza instituirii stării de urgență pe teritoriul României. (VEZI ȘI: FABULOASA POVESTE A CELUI MAI BOGAT ROMÂN. DANIEL DINES A ”BIFAT” 3 DIVORȚURI ÎN ULTIMII 6 ANI!)

”Suspendat de drept conform Decretului nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României”, se arată în decizia magistraților.

Daniel Dines își dorește ca fiecare locuitor al planetei să dețină un robot

În 2013, Daniel Dines a ”bifat” primul divorț

În anul 2013, când afacerea UiPath a cunoscut un succes uriaș, viitorul ”Rege al Boților” era căsătorit cu Simona Ileana Comănescu. Daniel Dines a luat o pauză de la afaceri și a depus actele de divorț, iar în luna martie a devenit un bărbat liber. Interesant este că instanța a desfăcut divorțul… din vina reclamantului. ”Admite cererea. Desface căsătoria din culpa exclusivă a reclamantului. Ia act de faptul ca nu au fost solicitate cheltuieli de judecată”.

Nu au trecut decât câteva luni și viitorul miliardar se îndrăgostește, fulgerător, de Alexandra, o frumusețe mai tânără cu 16 ani decât el. Cei doi se mută împreună, locuind în București, iar ”inevitabilul” se produce. Dines o cere de soție, Alexandra acceptă, viitorii miri iau decizia de a se căsători tocmai la Primăria Comunei Ogra, județul Mureș.(VEZI ȘI: CUM ERA ȘANTAJATĂ SĂ SE PROSTITUEZE O BUCUREȘTEANCĂ PURTĂTOARE DE HIV ȘI SUSPECTĂ DE CORONAVIRUS)

Daniel Dines, pe coperta revistei ”Forbes”

Episodul din 2016

Numai că, în anul 2016, Daniel Dines se regăsește în postura de… pârât, Alexandra depunând actele pentru divorț. Însă cauza este amânată. Motivul? Soția renunță la cererea de chemare în judecată, semn că ”Regele Boților” și sufletul-pereche reveniseră la sentimente mai bune. ”În baza art.107 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, constatând că în dosarul nr. 22554/300/2016, la data de 07.09.2016 s-a luat act de renunţare la cererea de chemare în judecată, dispune trimiterea prezentului dosar la completul C 11 M.F., complet iniţial învestit. Tip soluție: Amână cauza”. 

Alexandra Dines ”recidivează”

Căsnicia miliardarului pare a fi fost presărată cu anumite sincope, astfel că frumoasa Alexandra a dorit și în anul 2017 să încheie relația. În februarie, Daniel Dines nu se prezintă la tribunal, motiv pentru care cauza este amânată. Următorul termen de judecată este fixat pentru luna aprilie, însă între timp se întâmplă, din nou, ceva – ”negocieri conjugale”, amintiri comune care au cântărit greu în balanță etc. -, iar Alexandra Dines renunță, încă o dată, la cererea de chemare în judecată. ”Tip solutie: Ia act de renunţare la judecată Soluția pe scurt: Ia act de renunţarea la judecată. Cu recurs în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se va depune la Judecătoria Sectorului 2 București. Pronunțată în şedință publică astăzi, 10.04.2017”. 

Firește, acești pași înapoi făcuți de Alexandra Dines pot fi interpretați ca o încercare repetată de a salva o căsnicie desfășurată conform unor ”parametri” departe de a fi ideali. Dar, exact atunci când apăruse impresia că laptele și mierea vor curge din nou, la nivel familial, vine încă o lovitură ”din interior” pentru cel mai bogat român al momentului. (NU RATA: AVEM ÎNREGISTRĂRILE CARE I-AU DAT DE GOL PE PIRAȚII ȘOSELELOR. “SCOATE AIA NEAGRĂ)

Relația dintre Daniel Dines și Alexandra Dines este pusă, iarăși, sub semnul întrebării, senzația de deja-vu fiind clară. Statistica arată că soții s-au împăcat, de fiecare dată, iar împăcarea este întotdeauna dulce, numai că situația se păstrează deocamdată tensionată. Iar Alexandra Dines mută prima și declanșează încă un proces de divorț. Pe data de 31 octombrie 2019 a fost înregistrată, la Judecătoria Sectorului 1, București, o nouă cerere de chemare în judecată în care ”Regele Boților” apare în postura ”delicată” de pârât.  Stadiu Procesual – Fond. Obiect – Divorț cu minori. Materie – Minori și familie. 

Daniel Dines va trebui să facă față și acestei noi provocări conjugale, însă – ținând cont de experiența trecutului comun – nu este exclusă nici o altă ”negociere” în familie, astfel încât Alexandra, așa cum a mai procedat, să renunțe la cererea de chemare în judecată.

Alexandra, cu 16 ani mai tânără decât Daniel Dines

Daniel Dines a devenit primul ”miliardar de boţi” din lume

Daniel Dines și asociatul său, Marius Tîrcă, au făcut istorie. UiPath, compania IT înființată de ei – specializată în robotică – a fost prima companie de tehnologie care a fost evaluată la un miliard de dolari. Compania celor doi români a fost fondată în 2005, dar succesul s-a materializat în anul 2013. Cei doi români au atras finanțări de peste 100 de milioane de dolari de la americani și așa a început ascensiunea. După ce a fost vândută americanilor, UiPath s-a clasat pe locul al 6-lea în topul firmelor de peste Ocean cu… cei mai fericiți angajați, a anunțat Digi 24.

În 2018, compania IT a generat un profit de peste 150 de milioane de dolari. Iar, un an mai târziu, investitorii de pe Wall Street, precum Wellington Management, au „alimentat” compania cu peste 500 de milioane de dolari, făcându-l astfel pe Dines primul… miliardar de boţi din lume.

UiPath a fost prima companie de tehnologie evaluată la 1 miliard de dolari

Rețeaua de firme a lui Daniel Dines

Daniel Dines deține, în România, o adevărată rețea de firme care ”produc” sume importante. În schema prezentată mai jos, puteți observa, explicit, dezvoltarea continuă a afacerilor celui mai bogat om din România, cel care l-a detronat, practic, pe omul de afaceri Ion Țiriac.

Daniel Dines – în vârstă de 47 de ani – nu a inventat tehnologia RPA (robot process automation), dar s-a poziţionat în fruntea clasamentului companiilor din acest domeniu. În urmă cu patru ani, atunci când investitorii europeni au evaluat compania la 110 milioane de dolari, UiPath era mai puțin cunoscută și avea doar 150 de angajaţi. Acum, sediul principal al companiei se află într-un zgârie-nori impresionant, situat pe celebrul Park Avenue din Manhattan, New York. Peste 3.000 de angajaţi lucrează pentru compania lui Daniel Dines, iar în întreaga lume sunt peste 30 de sedii, scrie Forbes.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)