Star-vlogerul de la iUmor recunoaște în sfârșit relația cu sexy-asistenta de la PRO TV: ”Mă înțeleg bine și cu soacra!”

Publicat: 05/02/2020 | 23:08

Colega Adelei Popescu și a lui Gabriel Coveșeanu l-a combinat pe star-vlogerul de la “iUmor”! Cu toate că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cei doi și-au ținut relația ”la secret”. Cunoscutul comediant a recunoscut, în sfârșit, legătura sentimentală cu sexy-asistenta de la PRO TV. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile lui savuroase. (CITEȘTE ȘI: A RĂMAS MAFIOTUL DE LA ANIF ÎN FUNCȚIE DEOARECE A PLĂTIT 900 MII € UNUI ÎNALT OFICIAL GUVERNAMENTAL?!)

După ce a părăsit trustul Intact, Viviana Sposub a ales… Pro TV-ul, devenind co-prezentatoare în emisiunea “Vorbește lumea”, moderată de Cove și de Adela Popescu. Odată cu mutarea în televiziunea din Pache Protopopescu, viața sexoasei pare să fie în plină ascensiune. Din toamna anului trecut, aceasta l-a cucerit pe unul dintre cei mai vestiți autori de stand-up comedy de la noi din țară, Ionuț Rusu. (NU RATA: MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 2 MILIARDE € SE CĂSĂTOREȘTE  CU UN SUPER-MODEL DE LA CHIȘINĂU)

„Trăiesc un adevărat vis”

Chiar dacă Viviana Sposub și Ionuț Rusu trăiesc o veritabilă poveste de dragoste, iar sentimentele lor sunt extrem de puternice, cei doi au păstrat discreția. Până acum. Star-vlogerul de la iUmor recunoaște, în sfârșit, relația cu sexy-asistenta de la PRO TV. Ionuț Rusu a vorbit, în premieră, pentru site-ul nr.1 din România, despre relația pe care o are cu Viviana Sposub.

”Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, ne-a mărturisit Ionuț Rusu, în stilul său caracteristic.

Ionuț Rusu recunoaște, în sfârșit, relația cu sexy-asistenta de la PRO TV

Viviana Sposub și Ionuț Rusu, sărut ucigător

În luna noiembrie a anului trecut,  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Viviana Sposub într-un renumit centru comercial, situat în zona de nord a Capitalei, acolo unde sexoasa șatenă s-a relaxat câteva ceasuri într-o companie extrem de selectă. Mai exact colega lui Cove a ieșit la plimbare prin centrul comerical cu mama, dar și cu iubitul… nimeni altul decât star-vlogerul de la “iUmor” Ionuț Rusu!

După ce s-au perindat prin mai multe magazine din mall, Viviana, comediantul și mama ei s-au oprit la zona de food. Cu toate că vedeta de la Pro TV se afla sub stricta supraveghere a mamei, nu a ezitat să-și arate sentimentele față de iubit. La un moment dat, Viviana și Ionuț au oferit tuturor o veritabilă lecție de tandrețe. Cei doi s-au îmbrățișat pătimaș, iar colega lui Cove, pur și simplu, l-a sărutat ucigător pe tânărul comediat. (NU RATA: EX-IUBITUL ”REGINEI INSTAGRAMULUI” S-A CUPLAT CU O MULATRĂ)

Viviana Sposub și Ionuț Rusu, sărut ucigător

Viviana Sposub a plecat de la Antena 1 după un an

Viviana Sposub are 22 de ani și a absolvit cursurile Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. La câteva luni de la absolvire, șatena și-a încercat norocul în trustul Intact. Viviana Sposub a fost pe placul șefilor din Antene și… i s-a propus să prezinte rubrica Meteo din cadrul Observatorului.

Pe lângă faptul că prezenta rubrica meteo, Viviana Sposub mai cocheta cu muzica (a făcut pian și canto vreme de 12 ani), era vloger, dar și o împătimită a… festivalurilor. Lucru care, însă, nu ar fi fost pe placul șefilor din trustul Intact, potrivit unor surse D.A.S.

Vara se apropia, iar festivalurile erau pe val. Așa că, Viviana ar fi dat fuguța în biroul șefilor pentru a cere mai multe zile libere. Inițial, cererea i-ar fi fost acceptată. Însă… lucrurile au luat o altă turnură atunci când focoasa șatenă ar mai fi avut o doleanță: o mini-vacanță, abia după ce s-ar fi întors dintr-alta.

Și cum nu se putea dedubla pentru a prezenta rubrica Meteo, dar și pentru a-și undui formele apetisante pe melodiile celebrilor DJ… șefii din trustul Intact ar fi concediat-o pe Viviana Sposub. Așa că șatena s-a înarmat cu mult curaj și s-a gândit să îi surprindă, la rândul său, pe foștii ei colegi anunțându-și demisia, în direct.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)