Stana Izbașa, celebra cântăreață de muzică bănățeană, este în doliu: ”Dumnezeu a ales să-l ia la el, ce pot să fac?”

Publicat: 03/06/2020 | 11:37

Celebra cîntăreață de muzică bănățeană Stana Izbașa este în doliu după ce unul dintre instrumentiștii alături de care a cântat ani de-a rândul a încetat din viață.

Stana Izbașa a postat, în mediul online, un mesaj emoționat, fiind ”prinsă” într-un paradoxal joc al destinului. A mărturisit că inima sa nici nu știe dacă să se bucure pentru unul dintre colaboratorii săi – ”maestrul Titel” – își serbează ziua de naștere sau să se întristeze la aflarea veștii că Dorin Țăranu a murit.

„DOAMNE, ce zi, inima mea a adunat atât de multe bucurii și necazuri deopotrivă. Nu știe dacă se BUCURE pentru maestrul TITEL, care astăzi își sărbătorește ziua de naștere sau plângă pentru trecerea în neființă și plecarea în lumea celor drepți, mult prea devreme, a colegului meu drag și talentat, maestrul DORIN ȚĂRANU!!! Îmi voi aminti mereu cu multă plăcere de clipele minunate petrecute împreună pentru ai fost un OM DEOSEBIT!!! Dumnezeu te primească în împărăția lui și te odihnească în pace, AMIN”, a scris artista populară. (CITEȘTE ȘI: STANA IZBAŞA A DAT LOVITURA! CÂŞTIGĂ O SUTĂ DE EURO PE MINUT ŞI E FERICITĂ! “E O SUMĂ FRUMUŞICĂ!”)

Dorin Țăranu a încetat din viață

Stana Izbașa: ”Nu m-a supărat niciodată…”

Lovitură grea pentru cunoscuta și îndrăgita cântăreață, aceasta pierzând un om alături de care a încântat foarte mulți spectatori și telespectatori.

Un om care nu a supărat-o niciodată, de-a lungul timpului, scrie Stana Izbașa în mediul online, un om bun, respectuos și serios pe care Duumnezeu l-a dorit lângă EL.

”De el chiar o mi amintesc cu drag și cu placere, un om foarte respectuos și serios, care nu m-a supărat niciodată în mulții ani de colaborare!!! Dacă Dumnezeu a ales -l ia la el, ce pot fac, poate are și el nevoie de oameni buni?!”, a încheiat cântăreața postarea. (VEZI ȘI AICI: CÂNTĂREAŢA STANA IZBAŞA A FOST CONDAMNATĂ LA ÎNCHISOARE)