Stadionul din Giurgiu, ținta hoților de fier vechi. Au încercat să fure gardul cu bicicleta

Publicat: 04/03/2021 | 13:00

La începutul lunii martie, un giurgiuvean în vârstă de aproximativ 40 de ani, împreună cu alți doi indivizi, au decis să facă, rapid și fără prea mare bătaie de cap, rost de bani.

Și, cum cel mai la îndemână le-a fost un gard metalic din apropierea stadionului „Marin Anastasovici”, cei trei s-au pus pe treabă. În doar câteva minute, au pus jos circa trei metri din acest gard, însă nu au mai apucat să îl și valorifice, pentru că agenții de pază de la SC PAZA PUBLICĂ SA Giurgiu au anunțat Poliția Locală că se petrec lucruri necurate în apropierea stadionului.

Dosar penal pentru distrugere și tentativă de furt

Polițiștii locali care s-au deplasat la fața locului l-au identificat pe unul dintre făptași, ceilalți făcându-se nevăzuți.

În fața polițiștilor de la Poliția Municipală, chemați în sprijin de cei de la Poliția Locală, faptașul surprins cu gardul în brațe a declarat că, în timp ce se întorcea din zona în care ar avea andocată o barcă, pe Canalul Plantelor, a observat bucata de gard metalic prăbușită la pământ, astfel că s-a oprit și a încercat să o urce pe bicicletă, având intenția clară de a o valorifica, mai târziu, la un punct de colectare a deșeurilor feroase. (VEZI ȘI: UN POLIȚIST DIN PENITENCIARUL GIURGIU, PE MÂINILE MEDICILOR DUPĂ CE A FOST ATACAT DE UN DEȚINUT)

Pentru acest act, giurgiuveanului i s-a întocmit dosar penal pentru distrugere și tentativă de furt, cercetările fiind derulate cu acesta în stare de libertate.