SRI, urare inedită de Crăciun. Mesajul s-a viralizat în scurt timp

Publicat: 26/12/2019 | 11:19

Reprezentanții Serviciului Român de Informații au ales o modalitate inedită de a face o urare în ziua de Crăciun. Și în anii trecuți au existat mesaje ale SRI, cu tentă ironică, acesta devenind virale, iar anul acesta nu a făcut excepție. Unii dintre internauți s-au amuzat copios, alții au trimis ”săgeți” către angajații instituției.

Pe pagina de Facebook a instituției a fost postată o fotografie în care doi copii îl ”spionează” pe Moș Crăciun. Acesta este așezat la masă, lângă bradul de Crăciun sub care sunt așezate foarte multe cadouri.

”Sărbători fericite tuturor curioșilor”, este urarea plasată pe fotografia respectivă, sigla SRI purtând și… o căciuliță de Moș Crăciun.

”Sper să aveți timpanele desfundate!”

Bineînțeles, comentariile internauților nu au lipsit după o astfel de urare. ”Avem grija ca mosul sa-si faca datoria. Craciun fericit, SRI! ;)”, ”Sper ca Moșul a venit cu dosare noi sub brad ????????”, ”De mici ii obișnuiți cu ascultarile ilegale… tot securistici ati rămas…”, ”A venit si anul ăsta Moşu’ fara sa-l auziti si sa-l vedeti????????Craciun Fericit si voua!”, ”Sărbători fericite! La anul sper sa aveți timpanele desfundate”, ”CRĂCIUN FERICIT! Sa ne ascultați toate urările..si sa ne îndepliniți toate dorintele!”, ”Va multumim ca ne priviti de dupa colț!???? Crăciun cu bucurie! Sunteti super tari!”, au fost câteva dintre comentariile postate.