Spune-mi în ce lună te-ai născut, ca să îţi spun cine eşti! Ce arată despre tine luna naşterii

Publicat: 18/06/2020 | 16:11

Luna în care te-ai născut poate dezvăluit trăsături nebănuite ale personalităţii tale. Puţini ştiu că luna în care au venit pe lume are un impact asupra calităţilor lor şi îi poate defini ca persoane.

În cele ce urmează vom vedea ce ne face speciali, în funcţie de luna naşterii!

Ianuarie

Cine e născut în Ianuarie este o persoană perseverentă, care luptă pentru a-şi atinge scopurile şi pune mult efort în a-şi vedea visurile îndeplinite. Are păreri ferme şi nu se fereşte să le exprime cu voce tare.

Februarie

Creativi, imprevizibili şi dornici să experimenteze cât mai mult. Cam aşa ar putea fi caracterizaţi cei născuţi în cea mai scurtă lună din an.

Martie

Persoane destul de sensibilie, cei născuţi în luna Mărţişorului au o inteligenţă emoţională aparte şi sunt foarte empatici. Nu le plac conflictele şi detestă violenţa.

Aprilie

Temperamentali, au tendinţa de a se înfuria foarte uşor. Sunt combativi, îndrăzneţi şi le place să trăiască viaţa la maxim.

Mai

Schimbători, adesea indecişi, cei născuţi în luna mai pot părea mereu cu capul în nori. De fapt, ei sunt persoane cu o creativitate ieşită din comun, care preferă de multe ori să se lase purtaţi de imaginaţie.

Iunie

Persoane singuratice, dar care au planuri şi obiective foarte îndrăzneţe. Se concentrează mult pe carieră şi au tendinţa de a ignora partea sentimentală.

Iulie

Îşi ascund bine adevăratele sentimente şi sunt capabili să zâmbească şi să îi binedispună pe cei din jur chiar dacă se simt demoralizaţi.

August

Au calităţi incontestabile de lideri, dar sunt predispuşi la a face exces de zel. Devin irascibili când ceva nu le iese aşa cum şi-ar fi dorit.

Septembrie

Cei născuţi în prima lună de toamnă îşi pun uşor încrederea în oameni şi de multe ori vor fi dezamăgiţi de cei din jur. Sunt firi sensibile, dar foarte cinstite.

Octombrie

Introvertiţi, preferă un cerc restrâns de apropiaţi. Nu sunt genul de persoane care doresc cu orice preţ să fie în centrul atenţiei şi preferă de multe ori să stea retraşi.

Noiembrie

Nu sunt cele mai comunicative persoane şi pot părea foarte misterioşi şi secretoşi pentru unii oameni. Sunt atraşi de zona ezoterică şi se spune despre ei că au un al şaselea simţ.

Decembrie

Trăsătura care îi defineşte pe cei născuţi în luna cadourilor este generozitatea. Vor face orice pentru cei dragi, vor împărţi cu ei din puţinul pe care îl au şi nu vor aştepta nimic în schimb.