Spritele s-au încins din nou la Survivor România! Ce i-a reproşat Graţiela Duban în public artistei Elena Ionescu

Publicat: 24/03/2020 | 13:15

Spritele s-au încins din nou la “Survivor România”! De data aceasta a cedat Graţiela Duban, care nu a mai ţinut cont că este filmată şi i-a făcut un reproş acid artistei Elena Ionescu. Aceasta din urmă a încercat să îşi păstreze calmul cât a putut.

Citeşte şi: Cu ochii în lacrimi Graţiela Duban, mesaj pentru soţul ei: “Probabil că asta e lecţia”. Detaliul intim pe care l-au observat toţi la actriţa aflată la Survivor România

Graţiela Duban şi-au aruncat din nou vorbe grele la “Survivor România”

Jocul de imunitate a fost câştigat iar de concurenţii aflat în echipa “Războinicilor”, iar scorul a fost tot detaşat. Scorul final a fost 7-2 şi punctul decisiv a fost adus de Lola în timpul disputei cu Graţiela. “Războinicii” au fost foste bucuroşi de vitorie şi au primit, pe lângă imunitate, lasagna şi suc. Iancu Sterp  a glumit la final că nu a slăbit prea tare de când a venit la “Survivor România” datorită luptelor câştigate pe bandă rulantă de el şi colegii săi de echipă.

În timp ce în echipa albastră, lucrurile erau liniştite, în cea roşie, s-au încins spritele. Totul a degenerat la “Survivor România” în momentul în care lui Ghiţă i se explica de ce a fost votat pentru nominalizare. Graţiela Duban este de părere că prietenia lor a dus la aceste voturi pentru eliminarea amândurora. Pe de altă parte, colegii actriţei nu sunt de acord cu această idee, relatează kanald.ro.

“Prieteni aţi fost de la început”, a afirmat Elena Ionescu în cadrul emisiunii “Survivor România”, care a menţionat la un moment dat şi cuvântul “echipă”.

Acesta a fost cuvântul care a făcut-o pe soţia lui Andrei Duban să răbufnească, mai ales că ea a avut mai multe conflicte cu îndrăgita cântăreaţă: “Hai, mă, Elena, iar mă iei cu echipa?”.

Graţiela Duban şi Ghiţă au fost nominalizaţi pentru eliminare şi unul dintre ei va părăsi platourile de filmare din Republica Dominicană şi se va întoarce acasă, în România. Şi în echipa “Războinicilor” s-au purtat discuţii aprinse! Lora a fost cea care i-a enervat pe colegii săi din echipa albastră.

Nu rata: Concurenții de la Survivor România ar putea fi expuși la coronavirus. Un alt show a fost anulat

Informaţii despre “Survivor România” de la Kanal D

20 de concurenţi au înfruntat condiţiile dure ale sălbăticiei, întocmai ca nişte naufragiaţi pe o insulă pustie. Ei au fost nevoiţi să îşi construiască singuri adăpost, se hrănescu cu ce le oferă natura şi vor încerca să găsească cele mai bune strategii ca să se inpună în grup şi să reziste cât mai mult timp într-uzn mediu străin, care nu are nimic din confortul cu care au fost obişnuiţi. Fiecare are povestea sa, însă doar unul singur va deveni învingător.

Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru si Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. De cealalta parte, echipa concurentilor inca necunoscuti publicului larg este formata din:  Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala si Andi Constantin.