Șpriț de 2 miliarde € la un restaurant de pe malul lacului Herăstrău!

Publicat: 10/06/2021 | 23:49

Șpriț de două miliarde de euro la un restaurant de lux de pe malul lacului Herăstrău. Averile cumulate ale oamenilor de afaceri și foștilor politicieni invitați la cină depășesc orice imaginație. George Copos, Raul Doicescu, Bebe Ionescu, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Adrian Severin și Radu Timiș s-au aflat printre comeseni. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase de la “locul faptei”.

Zilele trecute, într-un local select din zona de Nord a Capitalei a fost densitate mare de oameni de afaceri și foști politicieni celebri. Toți s-au strâns acolo cu un chef nebun de petrecere și de depănat amintiri. “Greii” nu au venit singuri, ci alături de soții sau partenere de viață. Toată lumea a fost îmbrăcată super-elegant, lucru care, de altfel, nu trebuie să surprindă pe nimeni, având în vedere conturile în bănci pe care le au.

Doamna unui milionar și-a serbat ziua de naștere

George Copos, Raul Doicescu, Adrian Severin, Bebe Ionescu, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Radu Timiș sunt doar câțiva dintre rafinații milionari care au luat parte la eveniment. A fost mare sărbătoare, una dintre doamne împlinind o frumoasă vârstă. Sărbătorita a primit din partea invitaților mai multe buchete de flori, dar și alte cadouri scumpe. Pe terasa localului, afaceriștii au organizat o masă împărătească, unde s-au delectat cu băuturi fine și preparate alese. Șprițul a fost, însă baza.

Celebrii oameni de afaceri și foști politicieni, în localul din Herăstrău

(NU RATA: N-A SĂRĂCIT, DOAR A SLĂBIT! ADRIEAN VIDEANU ȘI-A STRÂNS CUREAUA CÂND A IEȘIT DIN RESTAURANT!)

Raul Doicescu, Radu Berceanu și Adrian Severin au fost într-o formă de zile mari, cu mult chef de distracție. La plecare, toți erau cu zâmbetul pe buze, semn clar că seara a fost perfectă. Ca de altfel pentru toți cei prezenți, pentru că nimeni nu a părăsit localul posomorât sau îngândurat. Înainte să plece către casă, distinșii invitați s-au mai întreținut preț de câteva minute în fața restaurantului, toți fiind puși pe glume. Despărțirea s-a făcut cu strângeri calde de mână, îmbrățișări și săruturi pe obraz.

Invitații mai schimbă câteva cuvinte la plecare

Reuniunea inedită a personalităților discrete

Șprițul la care au luat parte cunoscuții oameni de afaceri și foști politicieni cu averi ce ajung la două miliarde de euro a fost unul aparte din toate punctele de vedere. De apreciat prezența în grup a lui Radu Berceanu și Adrian Severin, personalități extrem de discrete în ultima perioadă, în condițiile în care, în trecut, din postura de politicieni, au ocupat funcții super-importante. Primul a fost ministru al Transporturilor în perioada decembrie 2008 – septembrie 2010, iar cel de-al doilea deputat în Parlamentul European între 2007 și 2014.

Adriean Videanu, om de afaceri, fost ministru de stat pentru coordonarea activităților în domeniul economic, fost primar al Capitalei și fost ministru al Economiei a fost, la rândul lui, o prezență remarcabilă.

“Regele construcțiilor”, apariție „calificată”

Nici prezența lui Raul Doicescu nu trebuie neglijată. Cel supranumit “Regele construcțiilor” are o situație financiară de invidiat. Este fondatorul companiei de construcții Bog’Art, care a fost implicată în ultimele decenii în construcția unora dintre cele mai importante proiecte de birouri din Capitală și nu numai. Din local a ieșit împreună cu Radu Berceanu, semn că îi leagă o strânsă prietenie, care s-a sudat de-a lungul anilor.

Raul Doicescu și Radu Berceanu, la o mică discuție

(VEZI AICI: ”REGELE CONSTRUCȚIILOR” & ”ÎMPĂRATUL OCHELARILOR”, FILMAȚI LA UN ZAR PE PLAJA MILIONARILOR!)

Gheorghe “Bebe” Ionescu este un alt “greu” care a luat parte la petrecere. Este este tatăl lui Syda, fostul soţ al Elenei Băsescu. A fost director al Fondului Proprietăţii de Stat (FPS), apoi a fost numit în consiliile de administraţie a două companii-cheie ale statului român, Petrom şi Eximbank. Din local a ieșit împreună cu bunul său prieten, Adriean Videanu. De-a lungul timpului, cei doi au derulat mai multe afaceri prospere împreună.

Bebe Ionescu și Adriean Videanu au ieșit împreună din local

George Copos nu avea cum să lipsească

Nu trebuie uitat nici George Copos, care are în conturi o avere colosală, fiind investitor și proprietar al mai multor firme din holding-ul ANA. Din grup fac parte, între altele, cofetăriile Ana Pan, Ana Hotels – cel mai mare grup hotelier din Romania – Ana Tower, Ana Teleferic, Athenee Palace, Ana Foundation, Ana Yacht Club și Ana Residences. La restaurant a venit însoțit alături de superba Elena, soția sa. Omul de afaceri a fost super-atent cu „jumătatea” sa, nelăsând-o nicio clipă să stea singură.

George Copos, alături de soție

Ca o concluzie, la restaurantul aflat pe malul lacului Herăstrău, a avut loc un șpriț de două miliarde de euro, dacă îl adăugăm și pe Radu Timiș, proprietarul grupului Cris-Tim, dar și pe alți afaceriști. La rândul său, Radu Timiș a venit alături de soție, Cristina, lângă care a făcut averea pe care o deține în prezent. Adevărul este că rar strângi atâția milionari la un loc, iar imaginile realizate de CANCAN.RO sunt, fără nicio exagerare, fabuloase.

Radu Timiș, alături de soția lui, Cristina

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.