Spider-man de la Brăila. Metoda ingenioasă prin care un bărbat a evadat dintr-un hotel, unde se afla la izolare

Publicat: 24/06/2020 | 14:53

Un brăilean s-a ales cu dosar penal după ce a fugit dintr-un centru de carantină, unde se afla pentru că revenise din Marea Britanie, printr-o metodă extrem de ingenioasă care ne duce cu gândul la personajul de benzi desenate, Spider-man.

Concret, bărbatul a coborât de la etajul patru al unităţii până la parter cu ajutorul unor cearşafuri. El a fost găsit de jandarmi la locuinţa sa din Brăila.

A fost trimis în judecată

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, procurorii au dispus, în 22 iunie, trimiterea în judecată a unui bărbat pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

“În fapt, s-a reţinut că, în data de 6 aprilie 2020, în jurul orei 23.50, în timp ce se afla sub măsura carantinei la un hotel din judeţul Brăila, întrucât venise în România de pe teritoriul Angliei, V.G.A. a părăsit instituţia de carantină, escaladând cu ajutorul unor ceaşafuri, de la etajul patru până la parter, fiind depistat la data de 7 aprilie de lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila la domiciliul său din municipiul Brăila”, se arată în comunicat.

Evadare și la Galați

Un gălățean, care a fugit din izolare la începutul acestei luni, dornic să-și vadă familia, a fost dus într-un centru de carantină. Aici a sărit pe geam și s-a rănit, după care a devenit agresiv și a înjurat medicii. În cele din urmă, omul a fost dus la psihiatrie.

La începutul acestei luni, un alt bărbat a fugit din izolare de dorul familiei. Băut fiind, a sărit pe geam și s-a rănit, după care a devenit agresiv și a înjurat medicii. În cele din urmă, omul a fost dus la psihiatrie.

Între timp, bărbatul și-a revenit din starea de inconștiență și a devenit iar violent. Jandarmii l-au imobilizat, iar ambulanța l-a dus la spitalul de urgență. În timpul controlului medical, bărbatul a continuat seria amenințărilor și injuriilor aduse doctorilor și asistentelor din spital, motiv pentru care au fost chemați din nou jandarmii.