Speriată de COVID-19, o scriitoare celebră a făcut un apel către Florin Salam și Adi Minune. “Fiecare viață e prețioasă!” Ce le-a cerut românca

Publicat: 01/04/2020 | 09:56

Ana Barton (46 de ani) este, la rândul ei, speriată de pandemia de COVID-19 și este dispusă să facă orice pentru a-i convinge pe români să rămână în case. În acest sens, celebra scriitoare a postat un mesaj pe o rețea de socializare, prin intermediul căruia a făcut un apel către Florin Salam și Adrian Minune pentru ca artiștii să transmită mai departe publicului lor sfaturile oferite de autorități în ultimele zile.

VEZI AICI: ȚARA CARE A INTERZIS CUVÂNTUL “CORONAVIRUS”. CEI CARE POARTĂ MASCĂ SAU DISCUTĂ DESPRE COVID-19 RISCĂ SĂ FIE ARESTAȚI

La capăt de postare, ceva care mi se pare extrem de important: dacă e cineva dintre voi care poate să vorbească acum cu domnul Florin Salam, cu domnul Adrian Minune și ceilalți cîntăreți de manele pe care îi apreciază foarte mulți oameni din țara noastră, îl rog să o facă. Să-i roage pe acești cîntăreți să dea mesaje către publicul lor, care este unul foarte, foarte numeros, iar mesajele de la acești cîntăreți ar însemna ceva pentru acest public pentru care bula noastră nu există. Mesaje către acest public să stea în case, ca să se protejeze pe ei și să-i protejeze și pe cei dragi ai lor. Să le vorbească acestor oameni în clipuri, pe muzică, fără muzică, cum vor ei, să le cînte, dar să li se adreseze acestor foarte mulți oameni. Da, pentru că fiecare viață e prețioasă și pentru că fiecare sîntem toți”, este mesaj transmis de Ana Barton.

VEZI AICI: A FOST GĂSIT „PACIENTUL ZERO”. DE LA EL A PORNIT CORONAVIRUSUL. EL A INFECTAT, DE FAPT, PE TOATĂ LUMEA

Cine este Ana Barton

Ana Barton s-a născut pe 13 decembrie 1973, la Târgoviște. A studiat Cultura și Civilizația Ebraică și Psiholoingvistică. A început să scrie încă de când era copil și a debutat cu titlul „Prospect de femeie”, în 2014. „Nemuritorii de rând”, „Mamifer” și “Pervazul lui Dumnezeu” sunt alte câteva titluri care au făcut-o celebră.