Speră Oana Roman la o împăcare cu Marius Elisei? Gesturile care o dau de gol pe vedetă

Publicat: 31/12/2020 | 08:49

 

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, iar lucrurile par să fie destul de simple. Le este mai bine unul fără celălalt sau cel puțin așa vor să lase impresia. Fiica lui Petre Roman mai face câte o postare în care lasă de înțeles că ar vrea să reia povestea de iubire dintre ea și soțul ei. 

Vestea că Oana și Marius s-au despărțit a venit ca un trăsnet pentru toată lumea. Mai ales că vedeta a dat vestea cu lacrimi în ochi și spunând că nu ea și-a dorit acest lucru. Însă, pentru că finalul de an ne face pe toți să medităm mai mult la tot ceea ce ni s-a întâmplat. Și nu de puține ori ne dăm seama că o decizie pe care am luat-o pe parcurul anului a fost din pripă. Așa pare să gândească și Oana Roman. Vedeta a făcut un top al celor mai bune fotografii pe care le-a făcut în anul 2020, printre care se află și una cu ea și Marius Elisei.

Cele mai bune fotografii din 2020! Anul meu în imagini. Per total nu a fost așa rău. Sunt recunoscătoare pentru tot. Să fim sănătoși și buni. Restul se rezolvă!”, a scris Oana Roma n pe Instagram.

Oana și Marius Elisei nu mai formează un cuplu

Fiica lui Petre Roman și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate, deși totul părea să meagă strună. Reușiseră să depășească neînțelegerile și aveau o afacere împreună de care Oana Roman era tare mândră. Lucrurile par să fi stat altfel, din moment ce au decis că le-ar fi mult mai bine dacă s-ar despărți și ar avea grijă de Isabela împreună, dar separați. 

„Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”spunea Oana Roman pe contul ei de Instagram, în urmă cu ceva vreme.

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu 6 ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.