Spectacol de zile mari dat în mediul online! Interlopii au făcut live pe Facebook și au invitat polițiștii la petrecere. „Vă răsturnăm!”

Publicat: 04/08/2020 | 18:38

O nouă demonstrație de forță, asemenea celor din perioada stării de urgență, a avut loc din partea interlopilor din Bolintin Vale. Aceștia au dat drumul la petrecere și i-au invitat și pe polițiști.

Întreg spectacolul a fost transmis online și a stârnit o grămadă de reacții. Interlopii din comuna Bolintin Vale s-au pus pe petrecere. Au dat muzica la maximum și au transmis live pe rețelele de socializare întreg cheful. Mai mult, au lansat și o invitație deschisă pentru autorități să se alăture.

Polițiștii nu au primit mesajul în timp util, așa că petrecerea a decurs fără incidente. Însă după ce imaginile au ajuns în mediul online autoritățile s-au autosesizat și au declarat că încearcă să îi identifice pe cei prezenți la chef. (CITEȘTE ȘI: DE CE A MURIT, DE FAPT, EMI PIAN. CE AU GĂSIT MEDICII PE TRUPUL SĂU)

 „Având în vedere imaginile care au apărut pe o rețea de socializare, polițiștii IPJ Giurgiu s-au sesizat din oficiu și desfășoară activități pentru identificarea persoanelor și dispunerea măsurilor legale”, este mesajul transmis de autorități

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit

Emi Pian, un interlop celebru, a fost ucis azi-noapte, într-o reglare de conturi între clanuri, în Capitală.  Se pare că tot scandalul a pornit de la un joc de barbut, spun surse din anchetă. (VEZI ȘI: CRIMINALUL LUI EMI PIAN, VIAȚĂ DE NABAB! CIPRIAN NAPY „ȘI-O ARDEA” CĂLARE PRIN MUNȚI)

Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.  Emi Pian a avut parte de un conflict cu un alt șef de clan, iar în urma bătăilor desfășurate pe o stradă din Giulești, temutul interlop și-a pierdut viața.

Emi Pian a fost ucis marți dimineață, în jurul orei 05:00, pe o stradă din București. Bărbatul și un membru al unui alt clan de interlopi s-ar fi luat la bătaie după o sesiune de barbut.