Speak, șocat de răutatea femeilor: „Ferească Dumnezeu să aveți parte în viață de o femeie rea, că sunteți mâncați”

Publicat: 09/05/2021 | 10:26

Un incident petrecut la un magazin  l-a șocat de-a dreptul pe Speak. Artistul  a mărturisit că în timp ce se îndrepta spre casa de marcat, o doamnă s-a băgat la rând în fața lui și și-a pus la punct soțul care i-a atras atenția asupra gestului său. Astfel, Speak a rămas uimit de răutatea pe care o vedea în ochii doamnei respective și a mărturisit că a mai avut de-a face cu astfel de femei. 

Întâmplarea neplăcută l-a făcut pe Speak să-și aducă aminte de câteva experiențe de acest gen, pe care le-a avut cu diverse femei. Cu cele cu care a fost într-o relație, dar și cu cele cu care s-a intersectat de-a lungul timpului în diferite contexte.

„Răutatea unei femei nu poate fi egalată cu nimic pe fața pământului. Ori că am avut eu experiențe cu femei rele din cap până în picioare, ori că nu știu. Mă rog, experiență de viață, dar le văd pe Instagram. Le văd care-s rele, după ochi. Privirea nu minte niciodată. Ferească Dumnezeu să aveți parte în viață de o femei rea, că sunteți mâncați.”, a spus Speak pe Instagram.

CITEȘTE ȘI ARE SAU NU LIBELULA LUI SPEAK OPERAȚII ESTETICE? ȘTEFANIA A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ

Speak: „Femeile frumoase sunt și cele mai rele”

Tot pe baza experiențelor acumulate, artistul a ajuns la o concluzie. De regulă, spune el, femeile care sunt înzestrate de mama natură cu frumusețe, sunt cele mai rele. Și nu de puține ori le observă în online sau offline cum pozează în adevărate dive, dar privirea le trădează.

„Încă un lucru pe care l-am constatat. De obicei, cele mai frumoase femei sunt și cele mai rele. Nu înțeleg de ce, real alea mai urâte ar trebui să fie rele. Dar astea care-s frumoase și au de toate…”, a mai spus artistul.

VEZI ȘI AU DAT DIN NOU DE GREU! CE LI SE ÎNTÂMPLĂ LUI SPEAK ȘI ȘTEFANIEI: ”SUNTEM ÎN HAOS!”

Sursă foto:  instagram.com/iamspeak/