Speak și Ștefania, victimele unei farse de zile mari! Cum și-au găsit mașina? „Nici nu știu să o deschid…A început un război”

Publicat: 03/08/2020 | 20:41

Speak și Ștefania au fost victimele un farse reușite. Un apropriat al acestora s-a gândit să îi surprindă pe ce cei doi așa că a pus la cale un plan care le-a dat de lucru artiștilor.

Recent, Speak și Ștefania au avut parte de o mare surpriză atunci când au vrut să plece cu mașina. Cei doi au fost victimele unei farse de zile mari. Aceștia și-au găsit mașina înfoliată complet. Se pare că un apropriat a vrut să le dea bătăi de cap și a reușit. Speak s-a chinuit ceva timp să dea toată folia jos de pe mașină.

După ce a reușit să desfacă exteriorul mașinii a urmat o nouă surpriză, se pare că prietenul lui nu s-a mulțumit cu una cu două și a înfoliat și interiorul automobilului. (CITEȘTE ȘI: SPEAK N-A MAI REZISTAT ȘI A RĂBUFNIT PE INSTAGRAM: ”COVID EXISTĂ!”)

„Mi-ai făcut-o, ești p***t? Nici nu știu să o deschid. Și interiorul e făcut tot. A început un război”, a spus Speak la vederea mașinii.

Speak pregătește o răzbunare

Totul s-a petrecut atunci când Speak și Ștefania se aflau în vacanță, la munte. Cei doi ai fost extrem de surprinși atunci când și-au văzut mașina sigilată. Deși au muncit ceva timp pentru a o aduce la forma normală, aceștia nu s-au supărat și au știut să guste gluma.

După ce a terminat de „despachetat”, Speak a promis că nu o să las lucrurile așa și că o să se răzbune. Artistul a promis ca se va gândi și el la o farsă, pentru a se revanșa. (VEZI ȘI: PROBLEMELE DE SĂNĂTATE ÎI DAU MARI BĂTĂI DE CAP IUBITEI LUI SPEAK: ”EFECTIV AM LEȘINAT CÂND AM AJUNS ACASĂ”)

„Nu am ce să fac, chiar nu am mai făcut de mult farse prietenilor, dar mă voi gândi la ceva seris. Deci mi-a înfoliat și ochelarii din suportul din mașină. Bună gluma, recunosc, dar sunt supărat rău că trebuie să îi fac și eu ceva”, a spus Speak pe InstaStory.