Speak și Ștefania, planuri intense de nuntă! Când va avea loc marele eveniment

Publicat: 01/05/2020 | 19:28

Speak și Ștefania sunt una dintre cele mai îndrăgite perechi din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au întâlnit acum câțiva ani, s-au plăcut de când s-au văzut și formează un cuplu atât în viața personală, cât și pe scenă.

Recent, acestia au participat la emisiunea Asia Express unde au ajuns până în marea finală, însă au ieșit pe locul doi. Chiar dacă nu au câștigat trofeul, Speak și Ștefania nu au părăsit Asia cu mâna goală, ei s-au întors acasă cu speranța unui nou început. În cadrul emisiunii, Speak a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. (CITEȘTE ȘI: SPEAK A CERUT-O DE SOȚIE PE „LIBELULA”, DAR AR AVEA ȘI ALTE SIMPATII. „FATA DIN POZA ACEEA NU ARE NICIO TREABĂ CU…”)

Imediat după ce au ajuns înapoi în România, cei doi au început să facă planuri pentru nuntă, au ales nașii, au stabilit unele dintre domnișoarele de onoare și pun la punct toate detaliile. Ștefania își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă și le-a povestit pe contul personal de Instagram  la ce s-a gândit pentru marele eveniment. (VEZI ȘI: TOATĂ LUMEA ÎL ȘTIE PE SPEAK, DAR PUȚINI SUNT CEI CARE ȘTIU NUMELE REAL AL ARTISTULUI. CUM ESTE TRECUT ÎN BULETIN)

„Da, planurile au început deja să fie făcute. Ne conturam așa ideea în minte și eu, și Ștefan despre cum am vrea să fie nunta, doar că mai durează un pic până la nuntă. Dar noi ne-am apucat deja de pregătiri”, a spus Ștefania în cadrul unui Insta Story.

Au ales nașii de cununie

În cadrul emisiunii Asia Express, Speak și Ștefania au format o relație specială cu Sorin Bontea. Aceștia s-au apropiat destul de mult în cadrul competiției și chiar mai mult Speak își dorește ca Sorin să îi fie naș de cununie.

„În acest moment, amândoi își doresc ca nași să le fie Sorin Bontea și soția lui. Speak și Ștefania s-au apropiat extrem de mult de Sorin, cu care au legat o strânsă legătură de prietenie după încheierea show-ului. Pur și simplu sunt pe aceeași lungime de undă, există o chimie deosebită acolo. Amândoi consideră că Sorin are o căsnicie demnă de luat ca exemplu și că ar putea fi un părinte spiritual fantastic”, au dezvăluit apropiați ai celor doi pentru Playtech.ro.